|
|
Znikający wyświetlacz klimy przy włączonych światłach. |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Sro 05 Cze, 2019 22:20 Znikający wyświetlacz klimy przy włączonych światłach.
|
|
|
Cześć Wszystkim,
Mam następujący problem z autem - wyjeżdżałem z posesji i nagle zrobił się dym z okolic licznika. Udało mi się zapobiec niebezpieczeństwu, jednak od tego czasu, gdy włączam światła, znika mi wyświetlacz climatronica.
Gdy je wyłączę, znowu jest w porządku. I taki problem jest tylko z wyświetlaczem, bo dmuchawy cały czas pracują. Na wyciągniętym liczniku jest tak samo...
Audi 100 C3, 2.3 NF, licznik AC z siedmioma zegarami. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 12 Cze, 2019 06:44
|
|
|
Prawdopodobnie regulacja jaskrawości podświetlenia jest uszkodzona (przewód szary z niebieskim indexem) Sprawdź czy po załączeniu świateł jest tam 12V. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 17 Cze, 2019 19:34
|
|
|
Problem rozwiązany - przyczyną była spalona ścieżka licznika - stąd ten dym...
Po zlutowaniu podświetlenie wróciło. Pytanie, co się stało, że nastąpiła taka sytuacja? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 18 Cze, 2019 08:01
|
|
|
| LucaGda napisał/a: | Problem rozwiązany - przyczyną była spalona ścieżka licznika - stąd ten dym...
Po zlutowaniu podświetlenie wróciło. Pytanie, co się stało, że nastąpiła taka sytuacja? |
Coś w obwodzie spowodowało zwarcie - podświetlenie zapalniczki, radia itp. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Pytajnik, czyli zielono mi ;) |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.80, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |