Hejka. Posiadaczka audi a4 b5 1999r 1.8, przebieg ok 180 000
Zastanawiam się nad założeniem gazu do mojego szczęścia. Opłaca się do tak starego auta?
Benzyna sporo pali, jakieś 14 po mieście.
Jest tu ktoś kto poleca normalny autogaz ze Śląska? Taki z gwarancją który jest na rynku długo i zaraz nie zniknie.
Oraz orientujecie się ile takie założenie może kosztować? Rozmawiając z Panem z Gliwic usłyszałam że 3-3,5 tys, zastanawiam się czy to nie za mało?
Pozdrawiam
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Założenie LPG A4 B5 1999r
Re: Założenie LPG A4 B5 1999r
Siemanko, stare ,nie stare ,ale jesli zamoerzasz cieszyc sie nia dlużej to dlaczego nie jeździć taniej? Jesli chcesz moge Ci podesłac namiary na konkretnego gazownika ale z Cze-wy , zakładałem u niego już wiele instalacji i zawsze był tak jak być powinno. Cena zalezy od samej instalacji jaką będziesz chciała ja zawsze zakładam STAGa i ciesze się z bezawaryjnej jazdy. pozdr
To ja bardzo chętnie wezme namiar do sprawdzonego gazownika
Bardzo dziękuję
na L to może być listwa wtryskowa do gazu, ja wymieniałam listwe w a3 pare miesięcy temu u Kota, to cała usługa 650zł wraz z nową listwa marki STAG z gwarancją na listwe 2 lata. Uszkodzona listwa wtryskowa do gazu objawia sie tym, że nie chodzi na gazie na wszystkich cylindrach, albo raz chodzi raz nie, przerywac moze, brak mocy na gazie, wypadanie zapłonów itd. A na benzynie chodzi wtedy normalnie
koło 80 tys żywotność takiej listwy
poszlo PW
ja wole Staga i napewno jest lepsza dostępność cześci i ogarnięcie przez gazowników tego bo jest prostszy w obsłudze
Zdecydowanie STAG zrobione ponad 100k km i za wyjatkiem wymiany filtra nic nie bylo dostykane
| Marta.Gce napisał/a: |
| Hejka. Posiadaczka audi a4 b5 1999r 1.8, przebieg ok 180 000
Zastanawiam się nad założeniem gazu do mojego szczęścia. Opłaca się do tak starego auta? Benzyna sporo pali, jakieś 14 po mieście. Jest tu ktoś kto poleca normalny autogaz ze Śląska? Taki z gwarancją który jest na rynku długo i zaraz nie zniknie. Oraz orientujecie się ile takie założenie może kosztować? Rozmawiając z Panem z Gliwic usłyszałam że 3-3,5 tys, zastanawiam się czy to nie za mało? Pozdrawiam |
jak najbardziej bardzo dobry silnik do gazu na wielopuntowym wtrysku - mpi najlepszy pod LPG, ja Stag 200 mam w A3 i polecam ten gaz, czy sie opłaca, to zalezy czy chcesz nim dalej jeżdzic i jak duzo jeżdzisz, policz za ile km Cie sie zwróci koszt instalacji, do 4 tys. będzie załozenie gazu teraz z butlą w miejsce koła zapasowego, zalezy pewnie gdzie i
na śląsku to nie znam gazownika
na śląsku to nie znam gazownika
| Pasiak napisał/a: | ||
|
Bardzo dziękuję
ja moge dac Ci telefon do mojego gazownika, tylko to Konstantynów Łodzki pod Łodzią. Jest bardzo dobry, ale są do niego kolejki i umawiane wizyty
ps. prywatnie jeżdzi eSką OOOO z LPG
KOTGAZ Sławomir Konrad Łaski
Adres: Górna 60, 95-050 Konstantynów Łódzki
Telefon: 696 093 827
Godziny:
poniedziałek 09:00–18:00
wtorek 09:00–18:00
środa 09:00–18:00
czwartek 09:00–18:00
piątek 09:00–17:00
sobota Zamknięte
ps. prywatnie jeżdzi eSką OOOO z LPG
KOTGAZ Sławomir Konrad Łaski
Adres: Górna 60, 95-050 Konstantynów Łódzki
Telefon: 696 093 827
Godziny:
poniedziałek 09:00–18:00
wtorek 09:00–18:00
środa 09:00–18:00
czwartek 09:00–18:00
piątek 09:00–17:00
sobota Zamknięte
Uu trochę za daleko
22.01 jestem umowiona w Gepardzie w Katowicach, mąż mial kiedyś problem z gazem w swoim peugeocie 407, objechal kilka gazownikow i nikt nie wiedział o co chodzi a tam bardzo szybko znaleźli przyczynę. Zaśpiewali 4 tys ale nie pytajcie mnie jak sie nazywa, cos na „L”
Dzięki za szybkie odpowiedzi;)
Pozdrawiam wszystkich 😁
22.01 jestem umowiona w Gepardzie w Katowicach, mąż mial kiedyś problem z gazem w swoim peugeocie 407, objechal kilka gazownikow i nikt nie wiedział o co chodzi a tam bardzo szybko znaleźli przyczynę. Zaśpiewali 4 tys ale nie pytajcie mnie jak sie nazywa, cos na „L”
Dzięki za szybkie odpowiedzi;)
Pozdrawiam wszystkich 😁
Uu trochę za daleko
22.01 jestem umowiona w Gepardzie w Katowicach, mąż mial kiedyś problem z gazem w swoim peugeocie 407, objechal kilka gazownikow i nikt nie wiedział o co chodzi a tam bardzo szybko znaleźli przyczynę. Zaśpiewali 4 tys ale nie pytajcie mnie jak sie nazywa, cos na „L” Dzięki za szybkie odpowiedzi;) Pozdrawiam wszystkich 😁 |
na L to może być listwa wtryskowa do gazu, ja wymieniałam listwe w a3 pare miesięcy temu u Kota, to cała usługa 650zł wraz z nową listwa marki STAG z gwarancją na listwe 2 lata. Uszkodzona listwa wtryskowa do gazu objawia sie tym, że nie chodzi na gazie na wszystkich cylindrach, albo raz chodzi raz nie, przerywac moze, brak mocy na gazie, wypadanie zapłonów itd. A na benzynie chodzi wtedy normalnie
koło 80 tys żywotność takiej listwy
Źle napisałam, u męża była jakas pierdoła, a na "L" to nazwa firmy instalacji gazowej którą będa zakładać
| Astaroth napisał/a: | ||
na L to może być listwa wtryskowa do gazu, ja wymieniałam listwe w a3 pare miesięcy temu u Kota, to cała usługa 650zł wraz z nową listwa marki STAG z gwarancją na listwe 2 lata. Uszkodzona listwa wtryskowa do gazu objawia sie tym, że nie chodzi na gazie na wszystkich cylindrach, albo raz chodzi raz nie, przerywac moze, brak mocy na gazie, wypadanie zapłonów itd. A na benzynie chodzi wtedy normalnie koło 80 tys żywotność takiej listwy |
Lovato?
O tak
| Astaroth napisał/a: |
| Lovato? |
to instalacja produkcji włoskiej a Stag jest polski
Sugerowałam się tym że w aucie męża jest właśnie ta włoska instalacja i przez 8 lat nic sie nie działo - oprócz tej małej usterki którą szybko znaleźli i za 100 zł naprawili
Stag jest lepszy czy na równo czy włochami ?
Stag jest lepszy czy na równo czy włochami ?
| Astaroth napisał/a: |
| to instalacja produkcji włoskiej a Stag jest polski |
| Marta.Gce napisał/a: | ||||
Bardzo dziękuję |
| Stag jest lepszy czy na równo czy włochami ?
|
ja wole Staga i napewno jest lepsza dostępność cześci i ogarnięcie przez gazowników tego bo jest prostszy w obsłudze
| Astaroth napisał/a: | ||
ja wole Staga i napewno jest lepsza dostępność cześci i ogarnięcie przez gazowników tego bo jest prostszy w obsłudze |
Odpowiedz do tematu