|
Wulkanizacja |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Pią 16 Kwi, 2010 20:31 Wulkanizacja
|
|
|
Polecam bardzo świeżo reaktywowany serwis ogumienia.
Jarosław Flis
ul. Łódzka 4a
59-900 Zgorzelec
To jest serwis w którym zaopatrywałem się zawsze w oponki. Aktualnie warsztat czynny jest w godzinach 16-20 co nie koliduje np z godzinami otwarcia mojej firmy.
Nie wiem jak on to robi, ale ceny ma bardzo konkurencyjne jeżeli chodzi o okoliczną konkurencję. Nie będę się rozpisywać już w tematach jego podejścia do bezpieczeństwa itd - mam do niego 122% zaufanie jeżeli chodzi o felgi i gumki. Można powoływać się na mnie. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 16 Kwi, 2010 20:36
|
|
|
Zgorzelec , a ul. Łódzka ?? Jezu , w jakim znanym mieście ja mieszkam , nawet w Zgorzelcu jest "łódzka" szok !!! |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 16 Kwi, 2010 20:39
|
|
|
roger110 napisał/a: | Zgorzelec , a ul. Łódzka ?? Jezu , w jakim znanym mieście ja mieszkam , nawet w Zgorzelcu jest "łódzka" szok !!! |
A coś Ty myślał. W Częstochowie też pewnie jest taka. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 16 Kwi, 2010 20:52
|
|
|
Adi202 napisał/a: | A coś Ty myślał. W Częstochowie też pewnie jest taka. | jasne, że jest! Nawet Mrozio mieszka koło niej |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
obecnie:
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asiamoto
Model: A4
Silnik: 2.7 TDI
Zasilanie: diesel olej napędowy
Nadwozie: sedan
|
Wysłany: Sro 09 Wrz, 2020 12:56
|
|
|
Jeśli chodzi o wulkanizacje to polecam niedaleko Olsztyna. ponieważ usługa wymiany opon w moim samochodzie została wykonana bez zastrzeżeń.Opony wymieniał mi jeden człowiek gość blisko 30.Byłam jednym z pierwszych jego klientów tego dnia,na ogłoszenie trafiłem w internecie.
Na dodatek chciałabym się was zapytać o coś... Od kilku dni mam jakieś bicie z przodu, czuję jak jadę lekkie stukanie. Wie ktoś co może się dziać?
https://wazcar.pl/oferta/czesci-samochodowe/zarowki-samochodowe/pabianice |
|
|
|
|
|
Dworek
Model: 100C4
Silnik: AAD
Zasilanie: benzyna+LPG; benzyna
Nadwozie: sedan
Pomógł: 2 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Maj 2009 Wszystkie posty: 236
Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wawa bielany
|
Wysłany: Pią 11 Wrz, 2020 14:40
|
|
|
Zdejmij koło i dokładnie obejrzyj pod kątem uszkodzeń. Jak nic nie widać, może zamień koło z tylnym, zobacz czy będzie zmiana. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Mar, 2021 09:23
|
|
|
sprawdź czy są jakieś uszkodzenia po zdjęciu |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 30 Sty, 2024 21:06 PNEUMAT - SERWIS OPON NOWY TARG
|
|
|
Polecam. robią dużo więcej niż wulkanizacja.
PNEUMAT - SERWIS OPON NOWY TARG
UL. KOLEJOWA 144, 34-400 NOWY TARG Jak dojechać?
793978013788443982
jackasss2@interia.pl |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Polecane warsztaty, sklepy itp. |
|
[ Twoje IP to: 44.222.131.239, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |