|
|
[a3 8l] Audi Beta na Audi Concert |
| Autor |
Wiadomość |
luki921206

Model: A3
Silnik: AKL
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Hatchback

Postawił 1 piw(a) Skąd: Białystok
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 18 Maj, 2015 09:37
|
|
|
Jak będziesz montował Concert, to wszystkie kostki będą pasować. Ta duża czerwona wchodzi wówczas do radia pionowo, żółta mini ISO w miejsce gdzie obecnie siedzi czerwona. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
luki921206

Model: A3
Silnik: AKL
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Hatchback

Postawił 1 piw(a) Skąd: Białystok
|
Wysłany: Pon 18 Maj, 2015 19:23
|
|
|
| Adi202 napisał/a: | | Jak będziesz montował Concert, to wszystkie kostki będą pasować. Ta duża czerwona wchodzi wówczas do radia pionowo, żółta mini ISO w miejsce gdzie obecnie siedzi czerwona. |
Rozumiem ze podpinam i wszystko będzie pasować. A teraz z innej paki. Popiołem w lewym tylnym nadkolu oryginalny Sub Bose. I nie działa mi tył i ten sub (od kiedy mam tylko to auto) czy muszę coś jeszcze dopiąć??
Czy po przecięciu będzie dział tył i sub Bose ?? I czy radio będzie miało podświetlanie w tym układzie i nie będzie się co godzinę wyłączać??
Bo czytałem że takie przypadki gdy nie masz podpiętego FIS lub, nie masz magistrali CAN są częste. |
_________________ Wszystko przyjdzie z czasem trzeba tylko umieć cierpliwie czekać... |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 19 Maj, 2015 09:21
|
|
|
| luki921206 napisał/a: |
Czy po przecięciu będzie dział tył i sub Bose ?? I czy radio będzie miało podświetlanie w tym układzie i nie będzie się co godzinę wyłączać??
Bo czytałem że takie przypadki gdy nie masz podpiętego FIS lub, nie masz magistrali CAN są częste. |
To zależy od generacji tego radia. Jeżeli chcesz podpiąć Concert na kasety czyli pierwszą generację, to wszystko będzie działać. Druga generacja np Concert CD do pełnej pracy potrzebuje magistralę CAN. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): luki921206 |
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Car Audio |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |