_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
pare lat temu strasznie zakręcił mnie ten kawałek i do tego stopnia mnie opetała ta nuta, ze stała się tez inspiracją, do jednego z moich tatuaży ale czas szybko leci
Crazy Town - Butterfly
no dobra, to jeszcze troche Crazy Town
Crazy Town - Drowning
Crazy Town - Black Cloud
Crazytown - Revolvin door
Crazy Town- Decorated
Można, jednego murowanego kandydata mamy. Fred jest mniam . Nigdy nie mogłam zrozumieć, dlaczego na Limp Bizkit była taka nagonka, chłopaki robili dobrą muzę, a Fred to istny wulkan.
_________________ Gość pozdrawiam serdecznie
Samo skur*****stwo na tym świecie.
Skur*****stwo i pogarda.
Ja to bardzo lubię tego pana - Jared Leto i to od momentu "Requiem dla snu". Do śpiewania dla snu wystarczyłby . Szkoda trochę, że skupił się na karierze filmowej.
30 Seconds to Mars_Beautiful Lie
_________________ Gość pozdrawiam serdecznie
Samo skur*****stwo na tym świecie.
Skur*****stwo i pogarda.
Tych słów raczej nie pisał niemiecki polityk BdV. I dobrze.
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
Tych słów raczej nie pisał niemiecki polityk BdV. I dobrze
A jaśniej co to jest BdV i jak przekłada się to tłumaczenie z angielskiego , chodzi mi o to , czy jest przekłamane ?
BdV, to związek wypędzonych, a jaka jest ich polityka względem Polaków, to sam wiesz.
Co do słów, to przedstawiają nas jako bohaterów. " Żadna armia nie może wkroczyć do kraju którego broni polska ręka"...
Taa! Głównie do Eriki czyli pani której rodzice exmitowali polską rodzinę z domu w Rumii a później domagali się swego. To dopiero nazywa się tupet i bezczelność.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum