|
Przesunięty przez: jimv8 Wto 13 Mar, 2012 07:48 |
audio audi a4 b5 avant |
| Autor |
Wiadomość |
fredos

Model: A4
Silnik: 1.8 T APU
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Avant

|
|
|
|
 |
adi93

Model: Q7
Silnik: 3,0
Zasilanie: disel
Nadwozie: suv
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 21 Mar 2011 Wszystkie posty: 267

Piwa: 11/1 Skąd: Brzeziny
|
Wysłany: Pon 12 Mar, 2012 19:23
|
|
|
radia JVC nie sa zle ja bym ci zaproponowal glosniki HERTZ bez zadnego wzmacniacz grają przepieknie |
_________________ Auto jest Bogiem, prędkość nałogiem, życie zabawą, a kobiety podstawą!
Audi Q7 3.0 (jest)
Audi A6 C5 sedan 2,8 (było)
Audi 100 C4 sedan 2,8 (było)
Audi 80 B3 sedan 1,8 (było) |
|
|
|
|
|
 |
fredos

|
|
|
|
 |
adi93

Model: Q7
Silnik: 3,0
Zasilanie: disel
Nadwozie: suv
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 21 Mar 2011 Wszystkie posty: 267

Piwa: 11/1 Skąd: Brzeziny
|
Wysłany: Pon 12 Mar, 2012 19:59
|
|
|
jak zalozysz 4 hertzy to wystarczy sam sie przekonasz ja mialem 4 takie i bose wymiekalo przy tym http://moto.allegro.pl/he...2178918213.html |
_________________ Auto jest Bogiem, prędkość nałogiem, życie zabawą, a kobiety podstawą!
Audi Q7 3.0 (jest)
Audi A6 C5 sedan 2,8 (było)
Audi 100 C4 sedan 2,8 (było)
Audi 80 B3 sedan 1,8 (było) |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 12 Mar, 2012 20:15
|
|
|
Te Hertze, to kondon straszny. Montowałem takie kiedyś w Skodzie Octavia i grały tak samo jak oryginalne głośniki papierzaki których magnes był wielkości paznokcia. Za 1000zł jesteś w stanie kupić całe oryginalne nagłośnienie łącznie z subem który montowany jest pod tapicerką.
Nikogo nie chcę uszczęśliwiać na siłę, ale ja nigdy nie zamontowałbym sobie innego zestawu niż oryginał. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
fredos

|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 12 Mar, 2012 20:38
|
|
|
| fredos napisał/a: | Adi202
jak możesz to powiedz coś wiecej na temat tego zestawu za 1000pln
jeżeli faktycznie jest jak mowisz to byłbym zainteresowany wiedzą w tym temacie heeh. dzieki i pozdrawiam |
A co więcej chciałbyś wiedzieć? Z czego się składa, czas montażu? |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
fredos

|
Wysłany: Pon 12 Mar, 2012 20:40
|
|
|
przykladowo
nie ukrywam ze jestem zielony w tym temacie hehe. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 12 Mar, 2012 20:53
|
|
|
| fredos napisał/a: | przykladowo
|
Standardowe nagłośnienie Audi składające się z 2 pasywnych głośników szerokopasmowych oraz 2 wysokotonowych w przednich drzwiach, 2 aktywnych głośników szerokopasmowych w tylnych drzwiach oraz aktywnej tuby basowej zamontowanej w bagażniku po lewej stronie.
Bose Sound System składające się z 4 aktywnych głośników szerokopasmowych (przód i tył) oraz tuby zamontowanej w bagażniku po lewej stronie. Wspólny wzmacniacz 5cio kanałowy przykręcony do tuby.
Do tego radio Audi Concert + zmieniarka CD lub Xcarlink MP3.
Przednie głośniki mają przekątną 11,5cm, tylne 16cm.
Jeżeli uda Ci się załatwić komplet z demontażu razem z wiązką Audio, to w jedno popołudnie możesz rozłożyć tapicerkę, podłączyć i poskręcać. |
|
|
|
|
|
 |
fredos

|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2012 11:13
|
|
|
adi93, witam. zostanę jednak przy twojej propozycji, tzn hertz-y, bo po co przeplacac mam jeszcze jedną sprawe- z tyłu w drzwiach nie mam gniazd na głośniki. wycinać boczki czy lepiej głośniki umieścić w bagaażniku po bokach? dziś byłem w warsztacie gdzie mam obecnie auto i dopiero to zauważyłem hehe. dzieki i pozdrawiam |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2012 22:03
|
|
|
Jeżeli uda się to zrobić starannie, to wycinaj. Zawsze możesz kupić inne boczki z otworami. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Car Audio |
|
[ Twoje IP to: 216.73.216.75, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |