Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
AUDI A6 C6 bład zawieszenia
Re: AUDI A6 C6 bład zawieszenia
Jeżeli auto nie leży na glebie możesz jechać. Usterka tyczy się tylko braku nastaw podstawowych. Podnosiłeś auto bez wcześniejszego włączenia trybu podnośnika?
Jeżeli masz z sobą VCDS to może lepiej będzie zrobić adaptację zawieszenia. Do tego potrzebna będzie jeszcze jakaś metrówka.
Siemanko padło mi zawieszenie nie w sensie mechanicznym a elektronicznym jest bład 01437 Połozenie regulacji niewuczone w mmi cale na szaro funkcje pneumatyki czyli zero regulacj czy z tym mozna wraca 1 tys km czy moze sie cos stac z np miechami ?
| Łukasz83 zlw napisał/a: |
| Siemanko padło mi zawieszenie nie w sensie mechanicznym a elektronicznym jest bład 01437 Połozenie regulacji niewuczone w mmi cale na szaro funkcje pneumatyki czyli zero regulacj czy z tym mozna wraca 1 tys km czy moze sie cos stac z np miechami ? |
Jeżeli auto nie leży na glebie możesz jechać. Usterka tyczy się tylko braku nastaw podstawowych. Podnosiłeś auto bez wcześniejszego włączenia trybu podnośnika?
Jeżeli masz z sobą VCDS to może lepiej będzie zrobić adaptację zawieszenia. Do tego potrzebna będzie jeszcze jakaś metrówka.
nie podnosiłem auta niechcacy grzebiac w kompie na otwartych drzwiach i zgaszonym motorze kliknalem kanal chyba 34 nastawy zawieszenia i po chwili wyszedlem z tego i wyskoczyl blad zawieszenia mam komputer launch
LAUNCH Elite 2.0 BBA ma opcje nastaw zawieszenia wiec trzeba bedzie pomierzyc kazde koło od srodka piasy do rantu blotnika i wklepac kazde koło i zrobic nastawy dobrze mysle tak
LAUNCH Elite 2.0 BBA ma opcje nastaw zawieszenia wiec trzeba bedzie pomierzyc kazde koło od srodka piasy do rantu blotnika i wklepac kazde koło i zrobic nastawy dobrze mysle tak
| Łukasz83 zlw napisał/a: |
| nie podnosiłem auta niechcacy grzebiac w kompie na otwartych drzwiach i zgaszonym motorze kliknalem kanal chyba 34 nastawy zawieszenia i po chwili wyszedlem z tego i wyskoczyl blad zawieszenia mam komputer launch
LAUNCH Elite 2.0 BBA ma opcje nastaw zawieszenia wiec trzeba bedzie pomierzyc kazde koło od srodka piasy do rantu blotnika i wklepac kazde koło i zrobic nastawy dobrze mysle tak |
Oki dzieki adi za porade wszystko działa jak potrzeba
Odpowiedz do tematu