|
|
Adu a4 b5 2,8 193KM dziwne stuki na wolnych obrotach |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Sob 10 Sty, 2015 10:52
|
|
|
Ten dźwięk przypomina uszkodzone łożysko. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
bialy

Model: c4
Silnik: ABC
Zasilanie: BENZYNA+LPG
Nadwozie: Avant
Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 20 Mar 2012 Wszystkie posty: 125

Piwa: 2/2 Skąd: GRÓJEC
|
Wysłany: Sob 10 Sty, 2015 19:58
|
|
|
A moze własnie to ktoras rolka na rozrzadzie badz pompa wody. Ale chyba bez rozebrania nie obejdzie sie. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 24 Sty, 2015 19:36
|
|
|
Panowie,niestety przyszly mi inne wydatki i musze poczekac do kolejnego rozebrania przodu.Odezwe sie jak rozbiore |
|
|
|
|
|
 |
eleszet
..................

Model: A8 D3
Silnik: 4.2 BFM
Zasilanie: PB & LPG
Nadwozie: Limousine
Pomógł: 31 razy Dołączył: 31 Paź 2012 Wszystkie posty: 1655

Piwa: 79/18 Skąd: Dolny Śląśk
|
Wysłany: Nie 25 Sty, 2015 14:34
|
|
|
Kogoś rozgarniętego w okolicy tylko poproś żeby rzucił na to uchem bo jak odłożysz sprawę na dłużej a by się okazało to coś poważniejszego to szkoda bo później będą większe problemy. A jak oceni że to jakaś drobnostka to sobie zaczekasz. |
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
wszystko się da to tylko kwestia uporu...
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 27 Sty, 2015 20:26
|
|
|
Znacie kogos dobrego w wojewodztwie opolskim(nysa)?u nas tacy fachowcy ze diagnozowali mi zawieszenie,wymienilem cale a okazalo sie ze poduszka pod silnikiem byla rozwalona i podczas szarpniecia kierownica na zakrecie stukalo.... fachowcy... |
|
|
|
|
|
 |
bialy

Model: c4
Silnik: ABC
Zasilanie: BENZYNA+LPG
Nadwozie: Avant
Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 20 Mar 2012 Wszystkie posty: 125

Piwa: 2/2 Skąd: GRÓJEC
|
Wysłany: Wto 27 Sty, 2015 22:08
|
|
|
| kubus1123 napisał/a: | | Znacie kogos dobrego w wojewodztwie opolskim(nysa)?u nas tacy fachowcy ze diagnozowali mi zawieszenie,wymienilem cale a okazalo sie ze poduszka pod silnikiem byla rozwalona i podczas szarpniecia kierownica na zakrecie stukalo.... fachowcy... |
Dlatego wole sam wszystko zrobic. A jak nie czuje sie na silach to sie nie dotykam. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 28 Sty, 2015 20:11
|
|
|
robie wszystko sam,nie moglem zdiagnozowac tego stuku,wymieniajac olej lezac pod autem zobaczylem ze poduszka jest peknieta,poduszki wymieniam systematycznie co pol roku;/ swag,febi,lemforder... wszystkie mi ulegaja |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 28 Sty, 2015 20:45
|
|
|
od skrzyni jest dobra? silnik nie leży krzywo? przednia jest ciasna? |
_________________ https://www.facebook.com/groups/616140151788166/
Niech będzie pochwalony napęd Quattro !!
Jest
-A6 C6 4,2 Quattro
-Hyundai elantra combi
Było-
-80 b3 1.8 (+- 135km)
-V8 4,2 AEC 280km
-V8 3,6 PT 250km
-A6 c4 2.8 AAH Avant quattro
-A6 c4 2,6 avant automat
-Coupe GT 1981 - 2,1 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 18 Mar, 2015 19:41 Adu a4 b5 2,8 193KM dziwne stuki na wolnych obrotach
|
|
|
Witam was ponownie,wlasnie biore sie za remont silnika,ale zeby dwa razy przodu nie rozbierac mam do was jeszcze jedno pytanie.Moje auto po dluzszej przerwie(tak mniej wiecej noc)albo jak auto stoi przodem w gorze auto zacznya terkotac zaraz po rozruchu,tak przez sekunde.ktos cos? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Elementy silnika |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |