Elementy silnika » [A6 C4 2.8 30V ACK]¦wiece i przewody zap³onowe
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
 [A6 C4 2.8 30V ACK]¦wiece i przewody zap³onowe
Witam wszystkich cieplutko w Nowym Roku i ¿ycze wszystkiego dobrego :) Oby wasze Niunie s³u¿y³y wam do koñca ¶wiata i jeden dzieñ d³uzej :) ))) Ojojoj ciut mnie ponios³o :)
Ale teraz do rzeczy : przymierzam sie do wymiany ¶iweczek i kabelków zap³onowych w mojej Niuni i tak sie zastanawiam co strszyzna poleci³aby mi dobrego ??????? Od razu dodam ¿e autko nigdy nie widzia³o gazu i pewnie nie zobaczy :)
Obecnie mam Swiece NGK :BKR6EKUB - te tez znalaz³em w konfiguratorze na stronie NGK - ale opisuja je jako swiece do LPG\CNG.
Dlatego pytam was czy moze znacie cosik innego ? Jakies inne swieczki nadajace sie do tego silniczka ? Bede wdzieczny za wszelkie info :)

Pozdrawiam

wojtas255

Postaw piwo autorowi tego posta

ja bym Ci poleci³ cztero¿arnikowe BOSCHe, nie ma nic lepszego. Gwarantuje ,¿e s± warte swej ceny ;-)

Pasiak napisa³/a:
ja bym Ci poleci³ cztero¿arnikowe BOSCHe, nie ma nic lepszego. Gwarantuje ,¿e s± warte swej ceny ;-)

A jakis symbol swiecy ? ¿ebym wiedzia³ o co prosic w sklepie :)

wojtas255 napisa³/a:
Pasiak napisa³/a:

A jakis symbol swiecy ? ¿ebym wiedzia³ o co prosic w sklepie :)
np. te:
LINK

A ja bym poleca³ takie, jakie przewiduje producent do tego modelu, lub odpowiednik innej firmy.
pzdr.

Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum

Dodaj temat do Ulubionych

Skocz do:  

Losowe tematy » Elementy silnika  

[ IP: 216.73.217.85 ]
[ Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ]