Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[ A4 ] świeci się kontrolka z kluczykiem/auto gaśnie????
Mamy zgadywać co się stało czy wolisz konkretniejszą odpowiedź?
Nie sztuką jest coś wyrzucić, sztuką jest coś naprawić...
Tu się z tobą zgodzę. Jestem tego samego zdania. Problemem jednak są umiejętności fachowców. Nie każdy użytkownik ATT ma taką możliwość podjechać do warsztatu w którym zrobią mu wszystko na "cacy". Deaktywacja Immo w tym akurat sterowniku, to błaha sprawa i może przysporzyć komuś mniej problemów niż znalezienie usterki. Nie mniej jednak jestem tego samego zdania co ty naprawić a nie wyłączać.
dokładnie, kazdy potrafi isc na łatwizne a potem nastepny właściciel musi sie męczyc,żeby doprowadzic wszystko do ładu i składu. Lepiej naprawiac
Witam, świeci mi się żółta kontrolka samochodziku i kluczyka. po odpaleniu auto odrazu gaśnie. Co to może być??
gdy odpalisz to odrazu gaśnie?
Ostatnio zmieniony przez jimv8 Pon 06 Lut, 2012 21:43, w całości zmieniany 1 raz
tak zaraz gaśnie,wiesz kolego co to może być???
immobilizer pewnie. Myślę że trzeba odczytać błędy.
dokładnie immo.
Dla początkującego 3 godz. zabawy.
Koszt naprawy 50gr.
/przynajmiej mnie tyle wyszedł/
Na dzień dobry spróbuj odpalić z drugiego kluczyka.
Dla początkującego 3 godz. zabawy.
Koszt naprawy 50gr.
/przynajmiej mnie tyle wyszedł/
Na dzień dobry spróbuj odpalić z drugiego kluczyka.
już próbowałem kolego z drugiego kluczyka ale jest tak samo,normalnie wróciłem z pracy a rano był problem
ewidentnie masz problem z immo, proponuję zapiac komputer i odcytac błedy, powinno to naświetlić sytuację
Mi się wydaje że na poczatek mozna spróbowac zakodowac jeszcze raz kluczyk.
Przydarzył mi się podobny kłopot kilka razy. Komputer wyświetlił "Błąd immobilajzera"
| cerber napisał/a: |
| Przydarzył mi się podobny kłopot kilka razy. Komputer wyświetlił "Błąd immobilajzera" |
Mamy zgadywać co się stało czy wolisz konkretniejszą odpowiedź?
Wyrzuć immo jak jest możliwość i po kłopocie raz na zawsze
| kopkoi napisał/a: |
Wyrzuć immo jak jest możliwość i po kłopocie raz na zawsze |
Nie sztuką jest coś wyrzucić, sztuką jest coś naprawić...
to na pewno ale czasami lepiej się poddać niż narobić wiecej biedy jeżeli jest oczywiście taka możliwość a bez immo można żyć
| suchy1704 napisał/a: | ||
Nie sztuką jest coś wyrzucić, sztuką jest coś naprawić... |
Tu się z tobą zgodzę. Jestem tego samego zdania. Problemem jednak są umiejętności fachowców. Nie każdy użytkownik ATT ma taką możliwość podjechać do warsztatu w którym zrobią mu wszystko na "cacy". Deaktywacja Immo w tym akurat sterowniku, to błaha sprawa i może przysporzyć komuś mniej problemów niż znalezienie usterki. Nie mniej jednak jestem tego samego zdania co ty naprawić a nie wyłączać.
| Adi202 napisał/a: | ||||
Tu się z tobą zgodzę. Jestem tego samego zdania. Problemem jednak są umiejętności fachowców. Nie każdy użytkownik ATT ma taką możliwość podjechać do warsztatu w którym zrobią mu wszystko na "cacy". Deaktywacja Immo w tym akurat sterowniku, to błaha sprawa i może przysporzyć komuś mniej problemów niż znalezienie usterki. Nie mniej jednak jestem tego samego zdania co ty naprawić a nie wyłączać. |
Odpowiedz do tematu