|
|
Wskaźnik temperatury nie zawsze reaguje |
| Autor |
Wiadomość |
tomeczek376
Władca Pierścieni

Model: A6 C5
Silnik: AWX
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: Sedan
Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Wrz 2009 Wszystkie posty: 257

Piwa: 1/4 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011 08:35 Wskaźnik temperatury nie zawsze reaguje
|
|
|
Witam.Mam problem z zegarem od temperatury często nie wskazuje temperatury ,gdy puknę kilka razy w licznik w okolicy zegara to zadziała,każde najechanie na nierówność powoduje jego reakcję czyli działa lub nie.Dodam że gdy go zakupiłem nie do końca odkręciłem 2 śrubki którymi jest przykręcony do płytki zegar.Trochę to wkurza |
_________________ Była
80 b4 2.0
A4B6 1.9 TDI
Jest
A6C5 1.9 TDI |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011 10:40 Re: Wskaźnik temperatury nie zawsze reaguje
|
|
|
| tomeczek376 napisał/a: | Witam.Mam problem z zegarem od temperatury często nie wskazuje temperatury ,gdy puknę kilka razy w licznik w okolicy zegara to zadziała,każde najechanie na nierówność powoduje jego reakcję czyli działa lub nie.Dodam że gdy go zakupiłem nie do końca odkręciłem 2 śrubki którymi jest przykręcony do płytki zegar.Trochę to wkurza |
To na co czekasz? Dokręć nakrętki i po problemie. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
tomeczek376
Władca Pierścieni

|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011 18:41
|
|
|
nie mi chodziło o to ze ja je ruszałem,z tego co zauważyłem to one miały kontakt z płytką no i myślę że może to przez to, myślałem ze może ktoś miał podobny problem i wie co to mogło być |
_________________ Była
80 b4 2.0
A4B6 1.9 TDI
Jest
A6C5 1.9 TDI |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011 19:13
|
|
|
| tomeczek376 napisał/a: | | nie mi chodziło o to ze ja je ruszałem,z tego co zauważyłem to one miały kontakt z płytką no i myślę że może to przez to, myślałem ze może ktoś miał podobny problem i wie co to mogło być |
Nakrętki wskaźnika muszą mieć kontakt z laminatem. Inaczej efekt murowany jak w temacie. Innym powodem braku wskazań mogą być zimne luty. Przelutowanie powinno p również pomóc. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
tomeczek376
Władca Pierścieni

|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011 19:24
|
|
|
jutro biorę wolne w pracy i działam,dam znać o efektach |
_________________ Była
80 b4 2.0
A4B6 1.9 TDI
Jest
A6C5 1.9 TDI |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.84, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |