Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
[100 C4] Podświetlenie podłogi
mnie sie wydaje,że najlepiej to wpiąc się w bezpiecznik... niegdy tego nie rozbierałem, ale wg mnie przewody będa szły z przedniego lewego słupka w koło (jesli masz wszystkie boczne lampki) bo są one podpięte szeregowo. Ale nie mam pewności
Jedną stronę pod bezpiecznik, a druga pod włącznik krańcowy drzwi.
pzdr
Każde rozwiązanie jest odpowiednie jeżeli działa. Niepotrzebnie szedłeś z tym przewodem na samą górę, bo mogłeś podpiąć się pod kierą. Mimo to w ten sposób również będzie działać.
pzdr
witam pytanie do ekspertów, mianowicie dokąd biegną kable od lampki węwnetrznej nad lusterkiem? gdyż chciałbym podświetlić miejsce na nogi a myślę że najlepiej było by się w nią wpiąć
| ujek69 napisał/a: |
| gdyż chciałbym podświetlić miejsce na nogi a myślę że najlepiej było by się w nią wpiąć |
Przewody łączą się w tablicy łączek elektrycznych nad nogami kierowcy i idą sobie w kierunku pompki centralnego zamka.
pzdr
pzdr
co do bezpiecznika to mnie się nie wydaje dobrym planem, z racji tego że na mój rozum to będzie świecić cały czas, więc pozostają te łączki nad nogami albo stycznik w drzwiach na słupku, i teraz pod co lepiej się wpiąć?
| co do bezpiecznika to mnie się nie wydaje dobrym planem, z racji tego że na mój rozum to będzie świecić cały czas, więc pozostają te łączki nad nogami albo stycznik w drzwiach na słupku, i teraz pod co lepiej się wpiąć? |
Jedną stronę pod bezpiecznik, a druga pod włącznik krańcowy drzwi.
pzdr
dzięki za porady ale zrobiłem to inaczej (zależało mi żeby razem z centralna lampką włączało się to do nóg więc pociągłem kable od lampki pod podsufitka przez słupek pod kierownice ale już nie miałem kiedy pozakładać diod, co sądzicie o tym rozwiązaniu?
| dzięki za porady ale zrobiłem to inaczej (zależało mi żeby razem z centralna lampką włączało się to do nóg więc pociągłem kable od lampki pod podsufitka przez słupek pod kierownice ale już nie miałem kiedy pozakładać diod, co sądzicie o tym rozwiązaniu? |
Każde rozwiązanie jest odpowiednie jeżeli działa. Niepotrzebnie szedłeś z tym przewodem na samą górę, bo mogłeś podpiąć się pod kierą. Mimo to w ten sposób również będzie działać.
pzdr
no już gotowe więc dzięki za porady.
temat uważam za zamknięty:)
temat uważam za zamknięty:)