|
Przesunięty przez: Adi202 Sro 20 Sty, 2016 19:17 |
Sprawdzenie nr VIN i historii Audi |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Czw 22 Kwi, 2010 10:48 Sprawdzenie nr VIN i historii Audi
|
|
|
Witam, szukam odpowiednika dla strony www.sprawdzhistorie.pl - czyli poszukuję strony gdzie mogę sprawdzić historię i przebieg europejskiego Audi? Pomóżcie, nie chcę wtopić kasy w niedobre v8 : ) |
Ostatnio zmieniony przez skrodzki Czw 22 Kwi, 2010 10:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 20 Maj, 2011 10:51 Re: Sprawdzenie nr VIN i historii Audi
|
|
|
skrodzki napisał/a: | Witam, szukam odpowiednika dla strony www.sprawdzhistorie.pl - czyli poszukuję strony gdzie mogę sprawdzić historię i przebieg europejskiego Audi? Pomóżcie, nie chcę wtopić kasy w niedobre v8 : ) |
sugeruję zapytać w ASO - też mają trochę informacji, choć nie o wypadkach czy naprawach lakierniczych... |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 20 Maj, 2011 22:19
|
|
|
Jeżeli, auto było serwisowane w ASO to na początek, tak jak napisała szynszylek
http://bez-wypadkowe.net/forum.php
ale, jeżeli, jego serwis odbywał się w stodole, to nawet najstarsi górale, nie poznają jego historii.
Nawet ASO nie pomoże /bo nie będą mieć danych/
Pzdr! |
|
|
|
|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012 02:17
|
|
|
Chcialem sprawdzic w ASO swoje auto, ale nie chcieli. Zaproponowali przeglad techniczny. |
|
|
|
|
|
mattoys
mattoys
Model: A6
Silnik: 2.0 BRE
Zasilanie: olej napedowy
Nadwozie: avant
|
Wysłany: Pon 27 Sie, 2012 20:30 Re: Sprawdzenie nr VIN i historii Audi
|
|
|
Witam właśnie dziś stałem się użytkownikiem mojej nowej niuni A6 2.0 tdi Bre Avant
chciałbym się dowiedzieć o możliwość sprawdzenia mojego wyposażenia gdyż jest trochę tego i chciałbym o wszystkim wiedzieć, dodam i podaje mój vin WAUZZZ4F27N070979 Dzięki za info |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 29 Sie, 2012 21:18
|
|
|
Wyposażenie mogę sprawdzić po kodach. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
mattoys
mattoys
Model: A6
Silnik: 2.0 BRE
Zasilanie: olej napedowy
Nadwozie: avant
|
Wysłany: Sob 01 Wrz, 2012 20:01
|
|
|
Jeśli ci to nie sprawi kłopotu to bardzo proszę o info. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sob 01 Wrz, 2012 21:03
|
|
|
Wyślij na PW fotkę wlepki wyposażenia która znajduje się w grabażniku. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie 10 Lis, 2013 00:00 wieeeeeeEEEELKA PROŚBA!!
|
|
|
Właśnie jestem w trakcie kupna audi a4(dałem zaliczkę) z uwagi na to ze ostatnio dość trudno trafić coś dobrego proszę o rozkodowanie "mojego" numeru VIN WAUZZZ8ES5A462425.
kupiłem raport w vin info (szczerze się zawiodłem bo zapłaciłem ponad 200 pln !!! ) a tam niewiele informacji ..
nie chce wpakować kasy.
proszę o pomoc!!
;audi; |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 09 Gru, 2013 22:37
|
|
|
Przepraszam, bo nie mój temat, ale chciałem Was zapytać co mogło spotkać tą Audiczkę. http://motokupiec.pl/inde...&type=1&ad=4826
Sam nie mam pomysłu co mogło takie uszkodzenie wywołać i czy jest sens dalej się nią interesować... |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 12 Gru, 2013 20:33
|
|
|
Martinez005 napisał/a: | Przepraszam, bo nie mój temat, ale chciałem Was zapytać co mogło spotkać tą Audiczkę. http://motokupiec.pl/inde...&type=1&ad=4826
Sam nie mam pomysłu co mogło takie uszkodzenie wywołać i czy jest sens dalej się nią interesować... |
Możliwe uderzenie w metalową barierkę przy niskiej prędkości. Uszkodzenie wręcz kosmetyczne.
pzdr |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 12 Lis, 2014 13:33
|
|
|
Adi202, Witam jestem w trakcie realizacji zakupu audi a6 c5 2,8 avant i chciałem zapytać czy mógłbyś pomóc mi rozkodować vin tego auta |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 2014 21:05
|
|
|
Witam,
podepne sie pod temat
czy mogę prosić o rozkodowanie Vin WAUZZZ8E86A102647 chodzi mi również o wyposażenie.
Z góry dziękuje |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 2014 22:18
|
|
|
Witam,
jestem tutaj nowy, chciałbym się przedstawić. Nazywam się Wiktor mieszkam na Podkarpaciu i przymierzam się do zakupu Audi A4 2004r. W związku z tym mam prośbę o rozkodowanie kodu vin jutro jadę oglądać tą A4 bardzo proszę o pomoc.
WAUZZZ8EX4A248562
Dziękuję |
_________________ Wicek |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Kupujemy Audi |
|
[ Twoje IP to: 3.239.76.211, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |