|
|
opony zimowe na dalekie trasy |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Czw 31 Paź, 2013 08:41 opony zimowe na dalekie trasy
|
|
|
Witam wszystkich od niedawna jestem posiadaczem audi a4 1.8T samochód kupiłem na letnich oponach dunlop 215/55/16 bardzo fajne oponki lecz czas na opony zimowe i kompletnie nie mam pojęcia w co zainwestować dodam że robię rocznie około 60-80 tyś km
głównie po autostradach proszę o jakieś porady ;] [/youtube] |
|
|
|
|
|
 |
jerrydzwonkow
Jerry85

Model: A4
Silnik: AFN
Zasilanie: on
Nadwozie: kombi
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 28 Lip 2013 Wszystkie posty: 47

Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Maków Maz
|
Wysłany: Czw 31 Paź, 2013 23:06
|
|
|
Witam. Podejrzewam, że zaraz podniosą się słowa krytyki, ale ja polecam....DĘBICĘ. Miałem Już Continentale i Micheliny i tak: Continentale średnio, Micheliny spoko, ale cena wiadomo:) Założyłem Dębicę do poprzedniego auta - Toledo i powiem Ci, że potrafiłem na tych oponach z rowu wyjechać:) Świetna przyczepność na śniegu, wolno się ścierają, ale chyba większość zimówek tak ma. Jak robiłem jako kierowca w mleczarni, to wyjeżdżałem o 3.30 rano i nie było dla mnie zaspy na tych oponach. Po drugie mieszkam w małej miejscowości i tu często są drogi nie odśnieżone, więc potrzebuję opon dobrych głównie na śnieg. Ty robisz autostrady, więc i charakterystyka opony nieco inna. Może koledzy się jeszcze podzielą Swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Eksploatacja, felgi, opony, oleje, paski |
|
| Podobne Tematy |
| Temat |
Autor |
Forum |
Odpowiedzi |
Ostatni post |
 |
opony zimowe
|
Ozet |
Eksploatacja, felgi, opony, oleje, paski |
4 |
Czw 04 Kwi, 2013 19:32  Ozet |
 |
Opony zimowe w lecie
Na przód
|
kamila666 |
7 |
Nie 24 Lip, 2011 18:06  GORYL |
 |
[a4 B8] Opony zimowe na Felgi Alumini...
|
wojtas810 |
7 |
Pon 28 Lis, 2011 19:52  karlos2 |
 |
Planowanie trasy
|
krodos |
GPS i GSM |
0 |
Nie 06 Wrz, 2015 14:19  krodos |
 |
Dobry film na zimowe wieczory
|
Magdaluk |
Film, książka, teatr, gry |
2 |
Nie 04 Lis, 2012 12:03  szynszylek |
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |