Bałagan z kablami
Siemanko wszystkim mam problem z kablami , poprzedni właściciel pewnie miał inne radio włożone a a gdy sprzedawał na szybko zmontowali fabryczne
mam problem teraz z dojściem co do czego bo jest niesamowity za przeproszeniem burdel

a nie jestem jakimś super znawca car audio a muze słuchać lubię .
Kostka od zasilania jest cała przy tej drugiej jest pocieta radyjko gamma.
Prosiłbym opisanie kabelek po kabelku co gdzie
Oto zdjęcia tego syfu :

Kolego odwiedź dział powitań i przywitaj się.
Swoją drogą za taki "burdel" powinni wyciągać konsekwencje. W Twoim temacie niewątpliwie odezwą się fachowcy i pomogą ale zapraszamy do zrobienia tego o czym napisałem na wstępie
Wystawiono 1 piw(a):
jimv8
zacznij od uzupełnienia profilu, bo ciężko wywrozyć, który rok Twojej niuni... mnie to wygąda na brakującą czarną kostkę BOSE bestialsko przerobioną aby grał tył... najlepiej by było rozpleść ten zwitek i zrobić nieco lepsze foto tak dla pewności.
To są te kabelki wszystkie co były
pod tą kostką
tu jest wzór z radyjka
numery radyjka
radyjko
i kostka ktora jest cała i zdrowa

Prościej będzie opisać kolory tych przewodów. Na pierwszy rzut oka nie masz Bose.
Biały
Czerwony z szarym paskiem
Niebieski z zielonym paskiem
Niebieski z białym paskiem
Niebieski z brązowym paskiem
Niebieski z czerwonym paskiem
2x Brązowe z czerwonym paskiem
Brązowy z Białym
i opiszcie dokładnie co to bose dokładnie najlepiej jakies fotki itp tak łopatologicznie poproszę .
Aby było prościej opiszę to według tego schematu naklejki z radia. Do właściwego podłączenia potrzebujesz 2 kostki - brązową ISO oraz żółtą mini ISO. Brązową już posiadasz i możesz ją podłączyć do przednich głośników.
niebieski z brązowym indexem do FL-
niebieski z szarym indexem do FL+
brązowy z szarym indexem do FR-
czerwony z szarym indexem do FR+
Zostają jeszcze tylne głośniki
niebieski z czerwonym indexem na RR+
niebieski z zielonym indexem na RL+
2 brązowe do masy sygnałów między RR i RL
biały obok brązowych z czerwonym indexem
Można dać zdjęcie tej żółtej kostki mini iso abym wiedział co kupić najlepiej z allegro z góry dziękuję .