Odpowiedz do tematu
próbowałem dwa razy i nic z tego, napięcie powyżej 12.5V wszystkie odbiorniki wyłączone zgodnie z procedurą
a jest jakiś inny sposób?
Mam licznik 4B0920900R jaki mogę zamontować licznik Vdo
Odpowiedz do tematu
Wyłącz wszystkie odbiorniki jak radio, nadmuch powietrza, oświetlenie kabiny itd. Podłącz dodatkowe zasilanie i próbuj.
| Adi202 napisał/a: |
| Wyłącz wszystkie odbiorniki jak radio, nadmuch powietrza, oświetlenie kabiny itd. Podłącz dodatkowe zasilanie i próbuj. |
próbowałem dwa razy i nic z tego, napięcie powyżej 12.5V wszystkie odbiorniki wyłączone zgodnie z procedurą
a jest jakiś inny sposób?
Możesz spróbować zaadaptować sterownik silnika do zegarów, ale po tej oeracji nie będzie zgadzać się VIN.
| aadam napisał/a: |
| podepnę się do tematu
muszę kupić nowe zegary bo moich nikt w okolicy nie jest w stanie postawić tu link do tematu http://www.audi-tech-team...lmik-vt4824.htm moje zegary 4B0 920 933 G D12 VDO 110.080.128/001 2003r 1.9tdi skrzynia manual mogę zastąpić zegarami o takich nr 4B0 920 933 M D14 z 2.5tdi ? jak wygląda sprawa ze wskazaniem spalania czy nie będzie przekłamywać? a może łatwiej kupić od angola wymienić skale ze swoich i przekodować? proszę o pomoc bo tych z 1.9tdi manual liczników jak na lekarstwo jest |
Liczniki z indexem G i M mają to samo przeznaczenie i możesz go śmiało montować. Sprawę ilości cylindrów zmienia się kodowaniem zegarów.
Odpowiedz do tematu