|
Przesunięty przez: jimv8 Sro 27 Lut, 2013 19:41 |
[a6 c5] zmiana zegarów |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Pon 25 Lut, 2013 19:14 [a6 c5] zmiana zegarów
|
|
|
Witam zamowiłem sobie zegary z duzym fisem do swojej audicy, moje pytanie co trzeba bedzie zrobić zeby to wszystko uruchomić i zeby to działało jak nalezy. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 25 Lut, 2013 19:56
|
|
|
Potrzebujesz PIN immobilizera starych i nowych zegarów. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 25 Lut, 2013 20:12
|
|
|
a jeszcze jedne pytanko czy zegary od audi a6 ale 2.5 tdi podejda do mojego 1.9tdi?? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 25 Lut, 2013 20:17
|
|
|
| Kepke 84 napisał/a: | | a jeszcze jedne pytanko czy zegary od audi a6 ale 2.5 tdi podejda do mojego 1.9tdi?? |
To bez różnicy. Istotny jest obrotomierz. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 27 Lut, 2013 18:51
|
|
|
Adi 202 prosze przybliż mi kwestie obrotomierza z silnika 2.5 tdi na co musze zwrocic uwage |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 27 Lut, 2013 19:12
|
|
|
Są zegary do diesla i do benzyny. Jeżeli kupisz od diesla, to będzie OK. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 27 Lut, 2013 20:19
|
|
|
No tak tylko do diesla Adi 202 tylko musze znalezc z białym tyłem bo jeszcze widziałem z czarnym
[ Dodano: Czw 28 Lut, 2013 20:05 ]
patrzyłem na zegary z 2.5 tdi i one maja z tylu trzy wejscia ja mam tylko dwa wiec do czego jest te trzecie i czy nie bede mial problemu ?? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 28 Lut, 2013 21:19
|
|
|
| Kepke 84 napisał/a: | No tak tylko do diesla Adi 202 tylko musze znalezc z białym tyłem bo jeszcze widziałem z czarnym
[ Dodano: Czw 28 Lut, 2013 20:05 ]
patrzyłem na zegary z 2.5 tdi i one maja z tylu trzy wejscia ja mam tylko dwa wiec do czego jest te trzecie i czy nie bede mial problemu ?? |
Tył nie musi być zaraz biały. Może być też czarny albo różowy.
Ważne abyś kupił "szafę" po 2001r czyli poliftową.
Trzecie gniazdo jest właśnie do FISa (osprzęt) |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 01 Mar, 2013 04:57
|
|
|
czyli bede musiał dostrugać sobie kabelek
[ Dodano: Sob 23 Mar, 2013 19:42 ]
Kto naprawia zegary bo strzaleczka od paliwa wskazuje zle |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |