|
|
Ochrona CP |
| Autor |
Wiadomość |
jano04

Model: a4 b5
Silnik: 2.8 ack
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: avant

Postawił 4 piw(a) Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: Sro 07 Sie, 2019 20:42 Ochrona CP
|
|
|
Witam szanownych kolegów , podpowie ktoś czy można zdjąć ochrone komponentu z foteli audi a6 c6 bez wizyty w ASO . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 08 Sie, 2019 09:29
|
|
|
Jest taka możliwość, ale tylko na identycznej zasadzie jak działa to w ASO - czyli programowanie online. Offline jest również możliwe, ale musiałbyś posiadać EZS (blokada kierownicy) z tej A6ki aby wyczyścić komponent. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
jano04

Model: a4 b5
Silnik: 2.8 ack
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: avant

Postawił 4 piw(a) Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: Czw 15 Sie, 2019 09:55
|
|
|
Dzięki za odpowiedż , fotele kupiłem jakiś czas temu i przymierzałem się teraz do montażu ale oczywiście teraz doczytałem że jest tam moduł z ochroną komponentu
A powiedz czy moduł z A4 o nr.8E0 959 760A będzie pasował do a6 c6 ,pytam bo mam okazje kupić nowe w bardzo dobrej cenie . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 17 Sie, 2019 09:56
|
|
|
Ciężko mi jest to zweryfikować. Budowa tych sterowników teoretycznie jest taka sama, ale czy brama diagnostyczna A6 zaakceptuje sterownik z A4. Musiałbyś to sam wypróbować. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Czujniki, kody i schematy |
|
[ Twoje IP to: 216.73.216.76, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |