|
Audi Navigation Plus (RNS-D) A6 C5, kod |
Autor |
Wiadomość |
Granth
Model: A6
Silnik: 1.8T AWT
Zasilanie: benzyna + LPG
Nadwozie: avant
Piwa: 1/5 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Sro 12 Wrz, 2018 22:16 Audi Navigation Plus (RNS-D) A6 C5, kod
|
|
|
Witam,
Panowie, wczoraj przepychaliśmy z kumplem odpływ pod akumulatorem i odłaczylismy go. Po ponownym podłączeniu radio zapytało o kod. Byłem przekonany, że mam w papierach, jednak nie mogę go namierzyć. Pytanie: czy jest on może na wklejce w oryginalnej książce serwisowej?
Nie chcę na głupa wpisywać, żeby całkowicie nie zablokować.
Ewentualnie jakie są inne metody odczytu kodu do w/w radia. Posiadam programator EZP2010. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 13 Wrz, 2018 17:30 Re: Audi Navigation Plus (RNS-D) A6 C5, kod
|
|
|
Granth napisał/a: | Witam,
Panowie, wczoraj przepychaliśmy z kumplem odpływ pod akumulatorem i odłaczylismy go. Po ponownym podłączeniu radio zapytało o kod. Byłem przekonany, że mam w papierach, jednak nie mogę go namierzyć. Pytanie: czy jest on może na wklejce w oryginalnej książce serwisowej?
Nie chcę na głupa wpisywać, żeby całkowicie nie zablokować.
Ewentualnie jakie są inne metody odczytu kodu do w/w radia. Posiadam programator EZP2010. | jesli masz książkę do navi to o ile nie został wydarty to bedzie kod, sa jeszcze 2 opcje, wyciagnięcie go z epromu lub wizyta u dealera, gdzie załatwia to od ręki w 15 min, oczywiście za odpowienią ofiarą |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
obecnie:
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
|
|
|
|
|
|
Granth
Model: A6
Silnik: 1.8T AWT
Zasilanie: benzyna + LPG
Nadwozie: avant
Piwa: 1/5 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Sob 15 Wrz, 2018 10:46
|
|
|
Ofiara ta, na moim terenie to 150zł
Szczęsliwie udało mi się kod znaleźć. Był wyrwany z książeczki i został włozony w bardzo ważne dokumenty.
Można zamykac temat. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sob 15 Wrz, 2018 11:18
|
|
|
|
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Car Audio |
|
[ Twoje IP to: 35.173.48.18, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |