Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[A4 B5] Climatronic - pytania
Re: [A4 B5] Climatronic - pytania
Zależne jest od zadanej temperatury oraz trybu automatycznego. Jeżeli ustawisz nadmuch na 27°C, a silnik jest jeszcze zimny, to dmuchać będzie ale słabo. Skala nadmuchu podniesie się dopiero po rozgrzaniu silnika oraz gdy w kabinie spadnie temperatura.
Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie : Jak to jest z nadmuchem w Audi A4 , bo zauważyłem ze czasem jest tak ze np ustawie 4 kreski, a po jakimś czasie samo automatycznie się podnosi, od czego to zależy? Od ustawionej temperatury? bo np na początku się nie podkręca samo, czy dopiero samo się podkręca jak otworzy się termostat ? czy jak to jest? Bo nie wiem czy coś nie wysiadło bo nie podkręca się sam nadmuch...
| kaku_bulana napisał/a: |
| Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie : Jak to jest z nadmuchem w Audi A4 , bo zauważyłem ze czasem jest tak ze np ustawie 4 kreski, a po jakimś czasie samo automatycznie się podnosi, od czego to zależy? Od ustawionej temperatury? bo np na początku się nie podkręca samo, czy dopiero samo się podkręca jak otworzy się termostat ? czy jak to jest? Bo nie wiem czy coś nie wysiadło bo nie podkręca się sam nadmuch... |
Zależne jest od zadanej temperatury oraz trybu automatycznego. Jeżeli ustawisz nadmuch na 27°C, a silnik jest jeszcze zimny, to dmuchać będzie ale słabo. Skala nadmuchu podniesie się dopiero po rozgrzaniu silnika oraz gdy w kabinie spadnie temperatura.
Odpowiedz do tematu