|
|
zmieniarka do radia rns-d |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Pon 11 Mar, 2013 14:01 zmieniarka do radia rns-d
|
|
|
Witam wszystkich,wujek Google pomogl mi w szukaniu mojego problemu,ale nie znalazl Mam radio audi system navigation plus rns-d 8d0 035 192 e,kupilem dzis zmieniarke do tego radia z nowszej audi,o numerze 8e0 035 111 d. mianowicie mam taki problem ze nie czyta mi tej zmieniarki,na radiu wyswietla "no cd changer" ale do zmieniarki mozna bez problemu wsadzic plyty i wyciagnac stere. Co mozna tutaj poradzic?
[ Dodano: Wto 12 Mar, 2013 18:27 ]
zmieniarke oddalem,kupilem z passata b6 i panowie teraz mam inny problem
podczas zmiany piosenek jest glosny szum w glosnikach |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 19:08
|
|
|
Sprawdź dobrze kabel od zmieniarki. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 19:57
|
|
|
sprawdzalem kilka razy,dodam tez,ze podczas odpalenia auta i jazdy,szumi w glosnikach w zaleznosci jak depne na gaz,moze to byc wina masy na zmieniarce?bo jak przelacze na radio nie ma tego |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 20:00
|
|
|
Ewidentna usterka kabla. Jest możliwość uszkodzenia ekranu lub przewodu mute który robi swoją robotę przy zmianie tracków. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 20:08
|
|
|
moze to byc wina adapteru? ? bo mam na kablu od zmieniarki adapter zalozony |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 20:09
|
|
|
| kubus1123 napisał/a: | | moze to byc wina adapteru? ? bo mam na kablu od zmieniarki adapter zalozony |
Jaki adapter? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 20:14
|
|
|
Możliwe. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 21:23
|
|
|
tak wiec bylem teraz rozebrac to wszystko,zmieniarke zamontowalem w schowku,na innym kablu(kabel dostaelm kiedys ze zmieniarka) na tym kablu buczy,ale na oryginalnym z audi jest to samo! jakies inne propozycje? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 21:38
|
|
|
| kubus1123 napisał/a: | | jakies inne propozycje? |
Oczywiście i to nawet kilka. Na końcu kabla (przy radiu) jest osobna masa? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 21:42
|
|
|
przy radiu z wiazki od zmieniarki jest masa podpieta pod radio,podpinalem pod nia dodatkowa mase z kostki z radia i dalej nic |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 21:53
|
|
|
Kabel jest oryginalny, oryginalny ale dokładany czy jakiś zamiennik? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 21:57
|
|
|
ten co jest puszczony do bagaznika jest oryginalny,od nowosci auta tam siedzi,na kablu od zmieniarki przy radiu jest kartka za oznaczeniem, ten drugi to nie wiem |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 22:04
|
|
|
Są dwa przewody? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 12 Mar, 2013 22:07
|
|
|
oryginalna zmieniarka byla w bagazniku,i jest tam tez oryginalny kabel,ze teraz kupilem zmieniarke z passata b6 i zamontowalem ja w schowku poprzez drugi kabel,kabel ktory kiedys kupilem ze zmieniarka do starej audi. Podlaczalem przez dwa kable,i to samo sie dzieje |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Car Audio |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |