|
Blaupunkt BQA 208 |
Autor |
Wiadomość |
michu89
Model: B3
Silnik: 1,8
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Sedan
Postawił 3 piw(a) Skąd: Nowogód
|
Wysłany: Pon 06 Sie, 2012 23:55 Blaupunkt BQA 208
|
|
|
Mam wielką prośbę, jeżeli ktoś z was posiada ten wzmacniacz Blaupunkt BQA 208 to proszę podeślijcie mi zdjęcie płyty tego wzmaka góry i dołu bo ostatnio przy montażu niechcąco go uszkodziłem wkrętem. potrzebuje tego zdjęcia do naprawy.
Z góry dzięki, zdjęcia prześlijcie na mojego mejla michal.marczak.89@gmail.com
Mam nadzieje ze ktoś z was pomoże mi bo już na innym forum typowo do tego dałem post to moderator skasował mój temat nawet nie czytając go do końca. |
_________________ Moja pierwsza miłość... Audi... Ten tylko Cię doceni kto Cię pozna! |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 07 Sie, 2012 00:25 Re: Blaupunkt BQA 208
|
|
|
michu89 napisał/a: |
bo już na innym forum typowo do tego dałem post to moderator skasował mój temat nawet nie czytając go do końca. |
Chyba domyślam się co to za forum.
Tak się składa, że gdzieś mam nawet takie dwa, ale muszę je najpierw odgruzować. Jak je znajdę, to coś zmodzimy.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
michu89
Model: B3
Silnik: 1,8
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Sedan
Postawił 3 piw(a) Skąd: Nowogód
|
Wysłany: Wto 07 Sie, 2012 12:26 Blaupunkt BQA 208
|
|
|
Dzięki wielkie:D jak je odgruzujesz to pomyślę nad odkupieniem może od Ciebie któregoś jak jest sprawny albo na części;) |
_________________ Moja pierwsza miłość... Audi... Ten tylko Cię doceni kto Cię pozna! |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Car Audio |
|
[ Twoje IP to: 3.239.76.211, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |