|
|
A6 C6 -jak dostać się do prawego spryskiwacza reflektorów |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Sob 21 Cze, 2014 13:24
|
|
|
| jarecki01 napisał/a: | | Chyba stanowi,bo klapa w s-line ma lotkę na górze i zderzak ponoć się u dołu trochę różni.Pytam,bo sprzedawcy na alledrogo podają różne oznaczenia.Myślałem,że te 4f9 to jest od 2009 roku.Czyli 4f0 to nie jest do s-line?Już się pogubiłem |
Jednak nie stanowi. Zadałeś pytanie o klapę i zderzak. Lotka i spojler zderzaka, to odrębny temat. Klapa do Avanta od 2005r do końca produkcji niczym się nie różniła prócz jednego detalu jakim jest miejsce na tablicę rejestracyjną. Biorąc pod uwagę tylko wersję europejską jest to ten sam element. Zderzak po lifcie ma już inny nr, ale nr katalogowy zaczyna się również na 4F9. Spojlerów jest kilkanaście różnych odmian. Aby to wszystko rozszyfrować potrzebne są kody wyposażenia. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 21 Cze, 2014 14:37
|
|
|
Nie wiem coś się tak uwziął na ten nr 4F0. Sprawdź sobie w ETKA online 4F9827023M, 4F9827933A, 4F9807303H. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Pozostałe tematy |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |