Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[A6 C5] odpala i gasnie po wyjęciu i włożeniu zegarów
Re: odpala i gasnie
Odczytać błędy w zegarach i sterowniku silnika.
A który to rok Audi. Nie są to czasem zegary Jaeger?
Witam wyciagałem dzis zegary w audi a6 c5 2.5 tdi i po wlozeniu ich spowrotem auto zapala i gasnie cos w zegarach pika i pali sie kluczyk na desce tak jak by bylo jakis blad od mobilaizera co z tym teraz zrobic
| Łukasz83 zlw napisał/a: |
Witam wyciagałem dzis zegary w audi a6 c5 2.5 tdi i po wlozeniu ich spowrotem auto zapala i gasnie cos w zegarach pika i pali sie kluczyk na desce tak jak by bylo jakis blad od mobilaizera co z tym teraz zrobic |
Odczytać błędy w zegarach i sterowniku silnika.
jeszcze nie bo vaga bede mial dopiero w poniedzialek dodatkowo jeszcze sie pali taki wykszyknik w 2 nawiasach na czerwono plus kluczy od mobilaizera motor zapali i po sek gasnie
| Łukasz83 zlw napisał/a: |
| jeszcze nie bo vaga bede mial dopiero w poniedzialek dodatkowo jeszcze sie pali taki wykszyknik w 2 nawiasach na czerwono plus kluczy od mobilaizera motor zapali i po sek gasnie |
A który to rok Audi. Nie są to czasem zegary Jaeger?
99 rok zegary VDO własnie po to je wyciagalem zeby wiedziec jakiej sa firmy bo bede zmienial na duzy fis i tez zakupilem juz zegary VDO z duzym fisem instalacja manetka cały komplet
To moje zegary
To moje zegary

Załączałeś rozruch bez zegarów?
Nie zegary byly wyjete zrobione fotki wlozone spowrotem i auto zapala i gasnie i swieca sie te komunikaty co wczesniej pisalem i wyja przez jakas chwile nie krecilem tylko moze to byl blad ze robilem to na nie odlaczonym aku
[ Dodano: Pon 03 Lut, 2014 19:16 ]
OK wóz pali byl elektronik z vagiem 5 min i maszyna pali bylo cos z mobilaizerem mówił mi
[ Dodano: Pon 03 Lut, 2014 19:16 ]
OK wóz pali byl elektronik z vagiem 5 min i maszyna pali bylo cos z mobilaizerem mówił mi
Odpowiedz do tematu