Klimatyzacja » Pełna obsługa klimy - cena[S8 D2]
Odpowiedz do tematu
 Pełna obsługa klimy - cena[S8 D2]
Witam..
Panowie, mam moja audiczke od 14 miesiecy.. nigdy w niej nie dzialala w 100% klima.. napewno jak kupilem autko to dmuchala ale bardzo slabo, bo teraz jestem po wymianie motoru, czyli gaz na bank wylecial i dmucha cieplym, wiec cos przed wymiana silnika musialo dzialac, ale to do czego zmierzam..
To jaka jest orientacyjna cena (bo to oczywiscie jest ustalane indywidualnie) za pelna obsluge klimy i co wchodzi w sklad tej uslugi..
Napewno nabicie gazem, sprawdzenie szczelnosci, odgrzybianie.. co jeszcze?
Jest to tak naprawde moje pierwsze auto z klima wiec bede wdzieczny za porady i jakies info na temat zblizonej ceny.

Pozdro!!

Postaw piwo autorowi tego posta
 Re: Pełna obsługa klimy - cena[S8 D2]
SlawekNR napisał/a:
Witam..
Panowie, mam moja audiczke od 14 miesiecy.. nigdy w niej nie dzialala w 100% klima.. napewno jak kupilem autko to dmuchala ale bardzo slabo, bo teraz jestem po wymianie motoru, czyli gaz na bank wylecial i dmucha cieplym, wiec cos przed wymiana silnika musialo dzialac, ale to do czego zmierzam..
To jaka jest orientacyjna cena (bo to oczywiscie jest ustalane indywidualnie) za pelna obsluge klimy i co wchodzi w sklad tej uslugi..
Napewno nabicie gazem, sprawdzenie szczelnosci, odgrzybianie.. co jeszcze?
Jest to tak naprawde moje pierwsze auto z klima wiec bede wdzieczny za porady i jakies info na temat zblizonej ceny.

Pozdro!!
ciezko wyczuć jak bedzie u Ciebie bo co miasto to inne ceny... u mnie za sprawdzenie,odgrzybianie i nabicie zapłaciłem 200 zł

Pasiak napisał/a:
ciezko wyczuć jak bedzie u Ciebie bo co miasto to inne ceny... u mnie za sprawdzenie,odgrzybianie i nabicie zapłaciłem 200 zł

oooo.. to mnie milo zaskoczyles :) ja bylem pewny, ze cena nie schodzi ponizej 700zł.. w czwartek pojade spytac, ew. od razu cos z nia zrobie i napisze Ci jaka byla cena :)

Nabicie gazu + olej 150zł. Ozonowanie (odgrzybienie) około 30 do 60zł. Takie są ceny obsługi. Naprawa klimy to już inna para butów. Ceny potrafią powalić niejednego z nóg. :mrgreen:

Adi202 napisał/a:
Naprawa klimy to już inna para butów. Ceny potrafią powalić niejednego z nóg.
to fakt, mój koleszka za "łatanie" mikropeknięć wywalił 250 pln

Re: Pełna obsługa klimy - cena[S8 D2]
Pierwsza sprawa to jedź do specjalisty który ma manometry a nie automat i zbada klimę pod ciśnieniem a nie po podciśnieniem.
Jak gaz do sprawdzania szczelności ucieknie to niech sprawdzi po kolei każdy element.

Odpowiedz do tematu