Pozostałe tematy » [80 B3]Dziwny problem ze światłami
Odpowiedz do tematu

na pewno do zdjęcia kierownicy będzie potrzebny klucz 24 nasadka,ok 10 cm, do tego wkrętak krzyżak do wykręcenia osłon, mniejszy i większy, i o ile się nie mylę to jeszcze imbus ok 4 do 6 mm

Wystawiono 1 piw(a):
Astaroth
Postaw piwo autorowi tego posta

Astaroth napisał/a:
udało mi się dziś kupić z kwadratowymi końcówkami, czyli tak jak u mnie i bez zadnych przeróbek kostek on będzie pasował, bo jak mi Kamila wcesniej tu w temat wkleiła, ze ten z okrągłymi końcówkami ma inne piny to juz tylko tego kwadratowego szukałam
to ten co kupiłam: :arrow: http://allegro.pl/show_item.php?item=2899712828

i mam jeszcze do Was pytanie, czy duży to problem zmienic samemu "po blokiem" ten przełącznik? i jak się za to zabrać jakbym sama miała przekładać i jakie klucze będą potrzebne, mam walizeczkę w bagazniku z kluczami podstawowymi ale to są tylko płaskie klucze dwustronne (taki komplet od małego do duzego) + śrubokręty płaskie i gwiazdki.
mozesz to spokojnie zrobic pod blokiem, bedzie Ci potrzebny śrubokręt krzyżakowy do odkrecenia obudowy kolumny kierowniczej są tam 3 śruby 2 po bokach patrząc od dołu zobaczysz je, oraz jedna po środku,gdzie będziesz musiała włożyć długi śrubokręt pod kątem ok 45 st aby odkręcić, ponadto musisz odkręcić kierownicę (nie pamiętam,ale tam jest chyba klucz 22...) no i potrzeba do tego trochę siły... po wykonaniu tych czynności wszystko będziesz miała jak na dłoni, mnie zajęło to pod domem 30 minut razem z papieroskiem :mrgreen:

Wystawiono 1 piw(a):
Astaroth

wszystko masz idealnie rozpisane tu: http://www.audi-tech-team...skazow-vt16.htm
a do tego w sam naprawiam będzie dodatkowy opis ;)

Odpowiedz do tematu