Pozosta³e tematy » [100 c4 20 16v] b³êdy przep³ywomierza
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
 [100 c4 20 16v] b³êdy przep³ywomierza
witam audi 100 c4 20 16v 6a diagnoza waga b³±d 514 czujnik zap³onu b³±d sporadyczny , 520 przep³ywomierz / masomierz powietrza G70 G19 , 516 styk biegu ja³owego F60 ,1257 zawór biegu ja³owego N71 MAM TAKIE PYTANIE CZY DA SIÊ TEN PRZEP£YWOMIERZ NAPRAWIÆ

Postaw piwo autorowi tego posta
 Re: AUDI Z B£EDAMI WTRYSKU
WASYL napisa³/a:
MAM TAKIE PYTANIE CZY DA SIÊ TEN PRZEP£YWOMIERZ NAPRAWIÆ

To zale¿y co w nim jest uszkodzone. B³±d przep³ywomierza jak i pozosta³ego osprzêtu nie musi zaraz oznaczaæ jego usterki. Poda³e¶ za ma³o danych o b³êdach.

514 Czujnik zap³onu-b³±d sporadyczny usuniêty. Zap³on by³ opó¼niony i b³±d usuniêty. 516 USUNIÊTY. linka gazu by³a za mocno naci±gniêta nie w³. i wy³. styku i zgin±³ b³±d 1257 Zawór biegu ja³owego. przep³ywomierz maso-mierz powietrza G70 G19 pojawia siê po 2-3 godzinach jazdy. Najpierw od³±czy³em kable od instalacji LPG stop K-jetronik.Niunia na benzynie odpali³a na tyk lecz j± zalewa³o uk³ad paliwowo-powietrzny rozkalibrowany. kopci³a raz na bia³o raz na czarno. Zabra³em siê do regulacji oczywi¶cie pod strachem pierwszy raz i my¶lê ¿e mi siê uda³o. Obroty stoj± murem na 1000 obr. min. brak dymu. DZI¦ Pali je¼dzi i czekam czy rano zapali CZY NIE????????????. 1,5 roku walki z mechanikami i guzik musia³em siê zabraæ za to sam... Jak± instalacjê LPG najlepiej zamontowaæ do AUDI 100 C4 2.0 16V Silnik 6a. ?

WASYL napisa³/a:
Jak± instalacjê LPG najlepiej zamontowaæ do AUDI 100 C4 2.0 16V Silnik 6a

proste silniki do zagazowania, tutaj mo¿esz sobie pozwoliæ na co¶ tañszego.
firm do wyboru :)

Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum

Dodaj temat do Ulubionych

Skocz do:  

Losowe tematy » Pozosta³e tematy 

[ IP: 216.73.217.85 ]
[ Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ]