Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[a6] zablokowane radio
Re: [a6] zablokowane radio
Naciśnij i przy3maj klawisze TP i RDS. Safe zamieni się na 1000. Wpisz kod radia i ponownie przy3maj klawisze TP i RDS.
Taaa, w zamrażalniku....
To oczywiście żart. Oddaj je komuś kto potrafi i ma do tego sprzęt.
Chyba ci się tylko tak wydaje. A o jakie radio chodzi?
pisze o braku mapy.....
mam problem z radiem w mojej audi wyskoczyl napis save i nic nie da sie z tym zrobic co mam robic?
masz "oryginalne radijo" ???
| adi93 napisał/a: |
| mam problem z radiem w mojej audi wyskoczyl napis save i nic nie da sie z tym zrobic co mam robic? |
Naciśnij i przy3maj klawisze TP i RDS. Safe zamieni się na 1000. Wpisz kod radia i ponownie przy3maj klawisze TP i RDS.
ale jest problem bo nie znam kodu niestety ale ponoc da sie orginalne radia jakos rozkodowac bez kodu
[ Dodano: Czw 25 Sie, 2011 21:53 ]
tak orginalne bo nie widze sensu zmieniac
[ Dodano: Czw 25 Sie, 2011 21:53 ]
| GORYL napisał/a: |
| masz "oryginalne radijo" ??? |
tak orginalne bo nie widze sensu zmieniac
| adi93 napisał/a: |
| ale jest problem bo nie znam kodu niestety ale ponoc da sie orginalne radia jakos rozkodowac bez kodu
|
Taaa, w zamrażalniku....
znajomy mi podpowiedzial ze moze byc napisany kod na radiu wiec je wyciąglem i byl napisany dzieki za pomoc
Panowie, a ja mam bardzo podobny problem.. Wyskoczyl safe.. i wszystko by bylo jasne z tymi przyciskami tylko ja nie mam przycisku od RDS-u.. a przynajmniej tak mi sie wydaje...! Prosze Was o pomoc!!
| SlawekNR napisał/a: |
| a przynajmniej tak mi sie wydaje...! Prosze Was o pomoc!! |
Chyba ci się tylko tak wydaje. A o jakie radio chodzi?
A mi sie wydaje ze jednak nie mam
dolaczam foto radia bo nie zabardzo wiem co to za model. na wyswietlaczu pisze tylko navigation plus. pierwszy raz mam auto w ktorym mam ori radio. bede wdieczny za pomoc.

dolaczam foto radia bo nie zabardzo wiem co to za model. na wyswietlaczu pisze tylko navigation plus. pierwszy raz mam auto w ktorym mam ori radio. bede wdieczny za pomoc.

To jest nawigacja. Załącz ją kluczykiem i poczekaj 1h. Navi jest obecnie zablokowana. Kod wprowadza się tylko prawym pokrętłem.
Dzieki
pomoglo
pierwszy raz mam doczynienia z navi w aucie, ktora i tak nie dziala bo pisze cos o braku oprogramowania.. i pierwszy raz mam seryjne radio w aucie wiec jestem zielony w tym temacie
dziekuje za pomoc
pomoglo
pierwszy raz mam doczynienia z navi w aucie, ktora i tak nie dziala bo pisze cos o braku oprogramowania.. i pierwszy raz mam seryjne radio w aucie wiec jestem zielony w tym temacie
dziekuje za pomoc
| SlawekNR napisał/a: |
| pisze cos o braku oprogramowania.. |
pisze o braku mapy.....
Odpowiedz do tematu