[audi 100 c4] Kod lakieru...
Witam wszystkich
Ze względu na to, że mój prawy błotnik został zaatakowany przez korozje, chciałbym go wymienić co wiąże się z malowaniem. Nie mam zielonego pojęcia jaki dokładnie mam lakier, jest to szary metalik ale jak wiadomo odcieni szarego jest wiele... Jest w audi 100 c4 w jakimś miejscu opisany nr lakieru? (tak jak np. w bmw na kielichu), czy zostaje mi polegać na dopasowaniu lakieru przez pracownika mieszalni lakierów?
Pozdrawiam,
Artur
Re: Kod lakieru...
| Arturo649 napisał/a: |
Witam wszystkich
Ze względu na to, że mój prawy błotnik został zaatakowany przez korozje, chciałbym go wymienić co wiąże się z malowaniem. Nie mam zielonego pojęcia jaki dokładnie mam lakier, jest to szary metalik ale jak wiadomo odcieni szarego jest wiele... Jest w audi 100 c4 w jakimś miejscu opisany nr lakieru? (tak jak np. w bmw na kielichu), czy zostaje mi polegać na dopasowaniu lakieru przez pracownika mieszalni lakierów?
Pozdrawiam,
Artur
|
Kod lakieru ułatwi tylko dobranie lakieru - odcień i tak będzie musiał dobierać indywidualnie. Kodu lakieru zaczynającego się na L szukaj na wlepce w bagażniku.
A w którym miejscu znajdę tą wlepkę? nie mam pojęcia gdzie jej szukać
nadwozie sedan
Pozdrawiam,
Artur
A w którym miejscu znajdę tą wlepkę? nie mam pojęcia gdzie jej szukać
nadwozie sedan
Pozdrawiam,
Artur |
W miejscu na koło zapasowe
| Adi202 napisał/a: |
W miejscu na koło zapasowe |
Ok, dzięki śliczne jutro obadam czy posiadam taką wlepkę, czy też przypadkiem jej nie zerwał
poprzedni właściciel
Pozdrawiam,
Artur
W tym roczniku były z tego co widzę 2 rodzaje szarości LZ4V i LY7P
| Adi202 napisał/a: |
| W tym roczniku były z tego co widzę 2 rodzaje szarości LZ4V i LY7P |
tak z ciekawości... gdzie to sprawdziłeś?
Pozdrawiam,
Artur
| Adi202 napisał/a: | | W tym roczniku były z tego co widzę 2 rodzaje szarości LZ4V i LY7P |
tak z ciekawości... gdzie to sprawdziłeś?
Pozdrawiam,
Artur |
Ersatzteilen Katalog w skrócie ETKa
Niemiecki to nie dla mnie... ale dzięki
Niemiecki to nie dla mnie... ale dzięki |
ETKA jest niemiecka, ale w kilku językach również w polskim.