Pewnie zostane szybko stąd przegoniony, ale warto spróbować.
Ogólnie to jestem bardzo początkujący w całej dziedzinie motoryzacji, ale kilka miesięcy temu kupiłem wspomnianą w temacie A4 i zakochałem się w tym samochodzie.
Jednak żeby było już całkiem po mojej myśli, chciałbym wymienić wzmacniacz i zamienić subwoofer na skrzynie basową/tubę. W aucie mam standardowe dla tego modelu radio, głośniki itp. Mój budżet wynosi +/- 600zł.
Jednak co do wyboru wzmacniacza i skrzyni to sam może jakoś sobie poradzę, chyba że ktoś ma jakąś propozycje to byłbym bardzo wdzięczny.
Przechodząc do sedna sprawy.
Chciałbym pójść po najmniejszej linii oporu i bez szczegółowego wgłębiania się w tematykę CarAudio osiągnąć cel, jednak nie wiem czy jest to możliwe, stąd też moje bardzo początkujące pytania:
- Czy jak już zakupię wzmacniacz, to wystarczy wypiąć ten standardowy i podpiąć na jego miejsce nowy? Czy potrzebne są jakieś nowe kable itp. itd.
- Czy podpięcie standardowego radia i głośników pod nowy wzmacniacz sprawi jakieś problemy?
- Czy jest w ogóle sens takiego zakupu? ( mam tu na myśli niewielki budżet i efekty które mogę uzyskać )
i na koniec, jeśli istnieje rozwiązanie mojego problemu bez dużych komplikacji, prosiłbym o jakiś link czy opis jak taką skrzynie umieszcza się bezpiecznie w bagażniku
dziękuje i pozdrawiam