radio+zmieniarka
Witajcie kochani
Sprawa wygląda następująco.
Mam radio JVC kd-sc601 i w bagażniku zmieniarkę Blaupunkt CDC-A072.
Od poprzedniego właściciela nie uzyskałem informacji jak na radiu przełączyć aby odtwarzało cd w zmieniarce,spędziłem całe popołudnie na szukaniu rozwiązania i nic...
I nasuwa mi się pytanie czy radio ze zmieniarka są kompatybilne ze sobą?
Gdyż jestem trochę zielony w tych sprawach
A jeśli tak to co zrobić aby działało:)
Dodam ze zmieniarka jest podłączona do "jakiegoś" zasilania gdyż słyszę jak dział gdy wyciągam magazynek z CD.
Re: radio+zmieniarka
| Breda napisał/a: |
Witajcie kochani
Sprawa wygląda następująco.
Mam radio JVC kd-sc601 i w bagażniku zmieniarkę Blaupunkt CDC-A072.
Od poprzedniego właściciela nie uzyskałem informacji jak na radiu przełączyć aby odtwarzało cd w zmieniarce,spędziłem całe popołudnie na szukaniu rozwiązania i nic...
I nasuwa mi się pytanie czy radio ze zmieniarka są kompatybilne ze sobą?
Gdyż jestem trochę zielony w tych sprawach
A jeśli tak to co zrobić aby działało:)
Dodam ze zmieniarka jest podłączona do "jakiegoś" zasilania gdyż słyszę jak dział gdy wyciągam magazynek z CD. |
Coś mi się wydaje, że to działać nie będzie. Przełączanie źródła dźwięku odbywa się przez naciśnięcie klawisza Mode. Wyciągnij radio i sprawdź, czy kabel od zmieniarki CD podpięty jest do radia.
pszenoszę temat chyba tam gdzie powinien być . moje audi to a4 b5 1998 rok chyba po lifcie nie jestem wybitnym znawcą,po ostatniej wizycie u mechanika nie działa mi radio a to z powodu że on rozłączył aku a ja nie znam kodu do radia .zamierzam zmienić swoje radio chorus na concerta
wzmacniacz jest noki i to chyba z subuferem jak do tego podłączyć zmieniarkę ?
zminiarka to aiwa ADC-EX66YZ kabel okrągły 13 pin
zmieniarkę się podłącza do radia jak dobrze zrozumiałem pod niebieski mini iso. tylko ja mam kabel z okrągłą wtyczką z dwóch stron da się to przerobić jakoś
| karollo95 napisał/a: |
pszenoszę temat chyba tam gdzie powinien być . moje audi to a4 b5 1998 rok chyba po lifcie nie jestem wybitnym znawcą,po ostatniej wizycie u mechanika nie działa mi radio a to z powodu że on rozłączył aku a ja nie znam kodu do radia .zamierzam zmienić swoje radio chorus na concerta
wzmacniacz jest noki i to chyba z subuferem jak do tego podłączyć zmieniarkę ?
zminiarka to aiwa ADC-EX66YZ kabel okrągły 13 pin
zmieniarkę się podłącza do radia jak dobrze zrozumiałem pod niebieski mini iso. tylko ja mam kabel z okrągłą wtyczką z dwóch stron da się to przerobić jakoś |
Aiwa działać nie będzie. Zmianiarka jaką potrzebujesz, to Panasonic.
a czy jest jakiś specjalny model dedykowany dla concerta
| a czy jest jakiś specjalny model dedykowany dla concerta |
Oryginał na 6CD. Jeżeli będzie problem z dostępnością, to Panaconic na 6 lub nawet na 8 cd bedzie również latać z tym radiem.
czy takie coś podpasuje a jak nie to orginał z jaką wtyczką bo są różne
http://allegro.pl/zmienia...2098864413.html
może taka ori
http://allegro.pl/show_it...acf77d00be2ff62
Ostatnio zmieniony przez karollo95 Nie 12 Lut, 2012 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Będzie pasować. To jest to samo tylko kolor obudowy inny.
a ta druga niby mp3 czyta chyba to ściema
| a ta druga niby mp3 czyta chyba to ściema |
Ta druga, to jest starszy model do radia Delta i MP3 nie czyta. Sprzedawca sam nie wie co posiada stąd to zamieszanie.
tylko ta pierwsza nie posiada wkładu szukam dalej chyba że coś sam zaproponujesz
Podaj jakieś widełki cenowe.
około 200 zł
czy ta pierwsza to jest montowana w schowku nie w bagażniku będzie to pasować do mojego modelu audi ?