|
|
Zmieniarka |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Sro 06 Sty, 2016 13:06 Zmieniarka
|
|
|
ZMIENIARKA
Czy ta zmieniareczka ma wszystko co potrzeba, zeby podlaczyc ja pod mojego Concert 2 ? Bo chce kupic od razu caly zestaw, tylko nie wiem czy potrzebny mi ten adapter na pin20 czy nie . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 06 Sty, 2016 16:18
|
|
|
Sprawdź widokowo jakie masz dokładnie radio i będziesz wiedzieć jakie masz złącze w radiu. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 06 Sty, 2016 20:21
|
|
|
Na 100% concert 2 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2016 09:52
|
|
|
Jest Concert 2 i Concert 2 i każdy z nich ma inne gniazdo. Concert 2 CD 1xDin ma 8 pinowe, Concert 2 2xDin ma 12 piowe. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2016 15:04
|
|
|
mam taki, czyli 8 pin czyli potrzebuje tego kabla ADAPTER 20 PIN co daje gosc w zestawie tak ? |
|
|
|
|
|
 |
Łukasz83 zlw
RS6 MTM

Model: A6 C6
Silnik: 3.0 TFSI
Zasilanie: PB
Nadwozie: AVANT
Pomógł: 25 razy Wiek: 42 Dołączył: 02 Gru 2013 Wszystkie posty: 1439

Piwa: 66/19 Skąd: Łódzkie Bełchatów Zelów
|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2016 15:09
|
|
|
To masz gniazdo 8 pinów czyli bedzie pasowac zmieniarka do 1din tego co masz |
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2016 15:14
|
|
|
| showtek2 napisał/a: |
mam taki, czyli 8 pin czyli potrzebuje tego kabla ADAPTER 20 PIN co daje gosc w zestawie tak ? |
Tak potrzebujesz ten adapter. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2016 15:51
|
|
|
Dziekówka panowie ! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Car Audio |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |