Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
i nic ci to nie da, bo soft się nie zmienia. Polskie menu to tylko nakładka chyba, że faktycznie wcześniej był starszy soft.
Jak zawsze miałeś racje, ale zauważyłem cos innego w navi ani radiu kanał 66 jest nie aktywny auto fabrycznie nie miało przewodu gali wziołem go z licznika z kostki niebieskiej z pinu 31 i nie wiem czy zrobiłem to własciwie jest jeszcze jedno wyjście prędkościomierza na pin 3 w tej samej kostce ale jak podłącze pod ten pin tez nie widzi gali i jak przyśpieszam auto nie podgłaśnia . Może ktoś wie z jakiego miejsca w instalacji wziąść, żeby radio zobaczyło gale.
Podłącz do pinu 31 i ustaw GALA na max w ustawieniach dźwięku.
witam
jak wezme z pinu 31 gali nie ma jak wezme z pinu 3 gali nie ma nie jest to winą navi bo mam 2 szt i symphony i na kazdym nie podgłasnia co moze byc nie tak ??
w adaptacjach kanał 66 niedostępny
jak wezme z pinu 31 gali nie ma jak wezme z pinu 3 gali nie ma nie jest to winą navi bo mam 2 szt i symphony i na kazdym nie podgłasnia co moze byc nie tak ??
w adaptacjach kanał 66 niedostępny
Chyba powinieneś zacząć od samego początku. Z którego roku modelowego są te zegary?
Podaj nr ETKa tych zegarów.
8D0 920 930C
AUZ7Z0X1255709
04 1199 2 3030
AUZ7Z0X1255709
04 1199 2 3030
Sprawdź kanał 60 w adaptacji zegarów.
kanał 60 1024
kanał 61 256
kanał 62 4
kanał 61 256
kanał 62 4
Z którego roku masz Audi? Chodzi o rok modelowy nie rejestracji.
rok produkcji 1995
Niezły przeszczep.
Zmierz napięcie na wyjściu GALA oczywiście w trakcie jazdy.
hehe nom jutro z rana zmierze zmieniłem prawie wszystko w tym aucie
całą klime skóra z esy chromy sufit, samopoziom, decha i wiele innych
ale z tą galą walcze i już nie wiem
może się podpiąć do abs tą navi bo nie ma płynności a satelity od 5-8 wiec chyba OK ? ale gdzie są te kable od abs ?( i czy jest możliwe żeby gala nie działała jak prosto z zegarów biore)
[ Dodano: Sob 18 Maj, 2013 08:26 ]
co dziwne w climatroniku mi normalnie prędkość pokazuje a przejscie z climatronika do gali jest
i o co chodzi
całą klime skóra z esy chromy sufit, samopoziom, decha i wiele innych
ale z tą galą walcze i już nie wiem
może się podpiąć do abs tą navi bo nie ma płynności a satelity od 5-8 wiec chyba OK ? ale gdzie są te kable od abs ?( i czy jest możliwe żeby gala nie działała jak prosto z zegarów biore)
[ Dodano: Sob 18 Maj, 2013 08:26 ]
co dziwne w climatroniku mi normalnie prędkość pokazuje a przejscie z climatronika do gali jest
i o co chodzi
Sprawdź w zegarach do którego pinu w klimie podpięty jest prędkościomierz
Odpowiedz do tematu