Witam.
Posiadam qpq w Kamei Design. Niestety lakier gdzie nie gdzie był porysowany i karoseria na drzwiach i masce pognieciona.
Samochód absolutnie bez żadnej kolizji, ot typowe przygody parkingowe. Auto posiada oryginalny 23'letni lakier.
Chcę go pomalować na nowo, poprostować wgniotki i pokleić zderzaki.
Potrzebuję fachowca, uczciwego i dobrego. Nie ma być najtańszy. Ma być fachowcem w swojej dziedzinie.
Do wczoraj nie chciałem nic malowac, bo auto jest oryginalne ale wczoraj skoda fabia zostawiła lekki szlif na prawym boku swoim zderzakiem.
Auto ma u mnie dożywocie wiec chcę to zrobić porządnie.
Zdrówka
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Lakiernik w okolicach Zgorzelca
Re: Lakiernik w okolicach Zgorzelca
skontaktuj się z Adi202. Adi zna wszystkich fachowców z okolic Zgorzelca
| zserty napisał/a: |
| Witam.
Posiadam qpq w Kamei Design. Niestety lakier gdzie nie gdzie był porysowany i karoseria na drzwiach i masce pognieciona. Samochód absolutnie bez żadnej kolizji, ot typowe przygody parkingowe. Auto posiada oryginalny 23'letni lakier. Chcę go pomalować na nowo, poprostować wgniotki i pokleić zderzaki. Potrzebuję fachowca, uczciwego i dobrego. Nie ma być najtańszy. Ma być fachowcem w swojej dziedzinie. Do wczoraj nie chciałem nic malowac, bo auto jest oryginalne ale wczoraj skoda fabia zostawiła lekki szlif na prawym boku swoim zderzakiem. Auto ma u mnie dożywocie wiec chcę to zrobić porządnie. Zdrówka |
To akurat wiem
Liczę tu m.in. na jego wypowiedź.
Chyba najlepiej byłoby jeżeli wypowiedzą się Użytkownicy z tego miasta lub okolic,oni będą się dobrze orientować w temacie,wiec poczekajmy na dalsze odpowiedzi:)
Większość zakładów w okolicy maluje farbami wodnymi które nie są z reguły trwałe. Słyszałem o jakimś lakierniku który ma zaj***sty dar w rękach maluje ponoć rewelacyjnie - jest to opinia chłopaków z branży moto. Co prawda czas operacyjny u niego jest dość długi jak na pomalowanie całego auta, ale jest to spowodowane głównie tym, że robi to dorywczo. W razie czego mogę wziąć na niego jakiś namiar.
Odpowiedz do tematu