|
|
lustro weneckie !!!HELP!!! |
| Autor |
Wiadomość |
adi93

Model: Q7
Silnik: 3,0
Zasilanie: disel
Nadwozie: suv
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 21 Mar 2011 Wszystkie posty: 267

Piwa: 11/1 Skąd: Brzeziny
|
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2011 18:36 lustro weneckie !!!HELP!!!
|
|
|
witam
mam zamiar załozyc lustro weneckie do swojej audiczki ale policjanci sami nie wiedzą jak sie ma to do prawa czy mozecie mi pomoc, czy mozna miec na przednich szybach bocznych itp.? |
_________________ Auto jest Bogiem, prędkość nałogiem, życie zabawą, a kobiety podstawą!
Audi Q7 3.0 (jest)
Audi A6 C5 sedan 2,8 (było)
Audi 100 C4 sedan 2,8 (było)
Audi 80 B3 sedan 1,8 (było) |
|
|
|
|
|
 |
Daxymilian
Audi Ich liebe Dich

Model: c5 + c3
Silnik: AKN + NF
Zasilanie: diesel + lpg
Nadwozie: Kombi + Sedan

Postawił 1 piw(a) Skąd: Waldenburg
|
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2011 18:56
|
|
|
Jeżeli lustro posiada homologacje to zasada jest taka sama jak przy folii przyciemniającej o ile dobrze pamiętam boczne przednie 70% przepuszczalności światła szyby czołowej nie warto przyciemniać zawsze ktoś się przyczepi (Panowie z drogówki zaczeli zwracać uwagę na takie szczegóły |
_________________ Pozdrawiam
Daxymilian |
|
|
|
|
|
 |
adi93

Model: Q7
Silnik: 3,0
Zasilanie: disel
Nadwozie: suv
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 21 Mar 2011 Wszystkie posty: 267

Piwa: 11/1 Skąd: Brzeziny
|
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2011 19:12
|
|
|
no i dzieki wielkie o taką odpowiedź mi chodzilo bo u mnie na komendzie powiedzieli ze w ogóle nie wolno zakladac lustra weneckiego |
_________________ Auto jest Bogiem, prędkość nałogiem, życie zabawą, a kobiety podstawą!
Audi Q7 3.0 (jest)
Audi A6 C5 sedan 2,8 (było)
Audi 100 C4 sedan 2,8 (było)
Audi 80 B3 sedan 1,8 (było) |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Tuning wizualny |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.86, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |