|
|
isofix w AUDI A6 C5 AVANT QUATTRO LIFT |
| Autor |
Wiadomość |
Granth

Model: A6
Silnik: 1.8T AWT
Zasilanie: benzyna + LPG
Nadwozie: avant

Piwa: 1/5 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Czw 23 Lis, 2017 23:33 isofix w AUDI A6 C5 AVANT QUATTRO LIFT
|
|
|
Panowie,
Czy do mojego samochodu AUDI A6 C5 AVANT QUATTRO 2003 LIFT pasują isofixy od zwykłej ośki A6 C5 czy jak w passacie: do 4motion nie pasuje od przednionapędowca? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 24 Lis, 2017 08:08
|
|
|
Według katalogu jest tylko jeden typ uchwytu więc będzie pasować. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
Granth

Model: A6
Silnik: 1.8T AWT
Zasilanie: benzyna + LPG
Nadwozie: avant

Piwa: 1/5 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Pią 24 Lis, 2017 12:33
|
|
|
czyli pasują od wersji bez quattro, a jeśli tak, to nie pasują od b5 4motion, A4 B6/B7, A6 C6
dobrze myślę? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 04 Gru, 2017 09:14
|
|
|
Passata nie sprawdzałem, ale nr uchwytu występuje w modelach A4 i A6 ośka oraz Quattro. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
sasik1996
seba

Model: a6 c6
Silnik: bmk
Zasilanie: disel
Nadwozie: sedan

|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 16 Gru, 2017 13:30
|
|
|
| sasik1996 napisał/a: | witam , moze tutaj ktoś mi pomoże mam problem ze świecami audi a6 c6 3.0 tdi BMK , ponieważ juz drugi razu swiece zostały wymienione i dalej mi się palą , nie mam pojecia co to moze być |
Tutaj raczej nikt tego nie zrobi. Temat tyczy się isofix w C5 a nie świec w C6. Odwiedź dział przywitań, załóż nowy temat o ile takiego już nie było, tam opisz dokładnie co się dzieje i otrzymasz odpowiedź. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Pytajnik, czyli zielono mi ;) |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |