|
Przesunięty przez: Astaroth Sro 11 Wrz, 2013 23:28 |
hamulec elektroniczny |
| Autor |
Wiadomość |
WOJTAS

Model: A6 C6 QUATTRO
Silnik: BMK
Zasilanie: 3.0 TDI V6
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 16 Maj 2009 Wszystkie posty: 468

Piwa: 17/31 Skąd: okolice Mińska Mazowieckiego
|
Wysłany: Pon 21 Mar, 2011 19:10 hamulec elektroniczny
|
|
|
Siemka. Mam nowy nabytek, a mianowicie Audi A6 C6 2004r., 3,0 TDi Quattro. Samochodzik mam od środy a w poprzednim jak widać w profilu nie miałem hamulca elektronicznego i moje pytanko może wyda Wam się śmieszne ale:
jak zostawiam samochodzik na "P" i gaszę silnik to w tylnym prawym kole słyszę siłownik od hamulca który tak jakby cały czas pompował, ustawiał kalibrację i wyłącza się dopiero jak włączę hamulec ręczny przy użyciu przycisku. To normalne? Bezpośrednio po zakupie tak nie było i pokazało mi się to dopiero w sobotę jak zaparkowałem go pod dosyć stromą górką.
Dzięki za odpowiedz. |
_________________ Gość pozdrawiam Cię
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 21 Mar, 2011 20:05
|
|
|
Jeżeli po wciśnięciu hamulca elektrycznego oba zaciski pracują i wyłączają się w tym samym czasie, to nie robiłbym afery z tego powodu. Sprawdź ewentualnie VAGiem grubość klocków.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
WOJTAS

Model: A6 C6 QUATTRO
Silnik: BMK
Zasilanie: 3.0 TDI V6
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 16 Maj 2009 Wszystkie posty: 468

Piwa: 17/31 Skąd: okolice Mińska Mazowieckiego
|
Wysłany: Pon 21 Mar, 2011 20:29
|
|
|
no właśnie z tyłu klocki i tarcze do wymiany mam. To może być przyczyna. Dzięki wielkie. |
_________________ Gość pozdrawiam Cię
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 21 Mar, 2011 20:45
|
|
|
Może być. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Układ hamulcowy |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.168, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |