Pytanko! Mam w a3 8P oryginalny zestaw Audi UHV Bluetooth. Na radiu concert 2 dzia³a³o okej, i navi gadala przez glosniki i rozmowa lecia³a przez radio. Teraz mam concert 2+ 2DIN i ani z komunikaty z navi ani z telefonu podczas rozmowy brak dzwieku (na radiu po polaczeniu telefonu pokazuje PHONE,ale brak dzwieku. Czy jakies kodowanie potrzeba na to ?
Teraz jak roz³±czy³em parê z UHV to nie chce sie znowu podlaczyæ, "urzadzenie nie gotowe" a jak wsadze stare radio to jest ok. Co bedzie przyczyn± ? Kupilem do tego przej¶cówke P&P ISO-ISO2
Proszê o pomoc
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
brak d¼wiêku w Concert 2 2din i Navi BNs 4.0 A3 8p
Podaj kodowanie tych dwóch grajków.
Nie mam juz tamtego radia...
a te kodowanie bede wiedzial w weekend. Jestem na etapie kupna kabla vcds, i nie mam zamiaru wydawac duzo.
[ Dodano: Sro 21 Pa¼, 2015 22:22 ]
Kodowanie jest dobre pod Navi i telefon. Telelfon i Bluetooth juz dzia³aj±, z³e wpiêty jeden pin. A z Navi dalej brak d¼wiêku. Nav+ i NavCon znalaz³em na starym schemacie radia Concerta 2. A w Concert2+ 2DIN nie ma tego. Ktos wie gdzie to podpi±æ by by³ d¼wiêk lektora Navi z fis ??
[ Dodano: Czw 22 Pa¼, 2015 08:46 ]
Adi jestes w stanie pomoc ?
a te kodowanie bede wiedzial w weekend. Jestem na etapie kupna kabla vcds, i nie mam zamiaru wydawac duzo.
[ Dodano: Sro 21 Pa¼, 2015 22:22 ]
Kodowanie jest dobre pod Navi i telefon. Telelfon i Bluetooth juz dzia³aj±, z³e wpiêty jeden pin. A z Navi dalej brak d¼wiêku. Nav+ i NavCon znalaz³em na starym schemacie radia Concerta 2. A w Concert2+ 2DIN nie ma tego. Ktos wie gdzie to podpi±æ by by³ d¼wiêk lektora Navi z fis ??
[ Dodano: Czw 22 Pa¼, 2015 08:46 ]
Adi jestes w stanie pomoc ?
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach