Odpowiedz do tematu
przewód moze byc uszkodzony a nie bedziesz widział ego gołym okiem, najlepiej prawdzic miernikiem. Jesli właczasz zaplon a nie świeci się kontrolka akumulatora to na 123% uszkodzony jest regulator. Sprawdzales jakie masz ładowanie?
Odpowiedz do tematu
Witam serdecznie.. mam następujący problem podczas wczorajszej trasy z poprzedzającego mnie auta odpadła osłona która wpadła pod moja babcie(b3) po dalszej trasie zauważyłem migającą słabo kątrolkę od ładowania(zasięgając rady mechanika) który stwierdził,że znajdują sie przewody pod nadwoziem w tego typu autkach..dziś podczas jazdy po naszych polskich drogach ktrolka od ładowania zaczeła mi jasno migać(szukając po przewodach nie znalazłem żadnego uszkodzenia.. czytając Wasz postdowiedziałem sie,że to może być regulator,lub szczotkotrzymacz.. tylko nie jestem pewny czy to czysty przypadek i chciałbym się dowiedźieć coś więcej o tych przewodach pod nadwoziem... sugerując sie zamieszczonym postem przez Azgaroth objawy mam dokładnie identyczne..z góry dzięki za pomoc..
| Synthian napisał/a: |
| Witam serdecznie.. mam następujący problem podczas wczorajszej trasy z poprzedzającego mnie auta odpadła osłona która wpadła pod moja babcie(b3) po dalszej trasie zauważyłem migającą słabo kątrolkę od ładowania(zasięgając rady mechanika) który stwierdził,że znajdują sie przewody pod nadwoziem w tego typu autkach..dziś podczas jazdy po naszych polskich drogach ktrolka od ładowania zaczeła mi jasno migać(szukając po przewodach nie znalazłem żadnego uszkodzenia.. czytając Wasz postdowiedziałem sie,że to może być regulator,lub szczotkotrzymacz.. tylko nie jestem pewny czy to czysty przypadek i chciałbym się dowiedźieć coś więcej o tych przewodach pod nadwoziem... sugerując sie zamieszczonym postem przez Azgaroth objawy mam dokładnie identyczne..z góry dzięki za pomoc.. |
Odpowiedz do tematu