Licznik
Witam,mam pytanko,czy istnieje możliwość uruchomienia dodatkowych funkcji w liczniku z 1/2
fis? Jeżeli tak to,w jaki sposób. Moja audi to A4 b5 2000r. posiadam program diagnostyczny,polski VAG 4.9

Re: Licznik
| cinek14116 napisał/a: |
Witam,mam pytanko,czy istnieje możliwość uruchomienia dodatkowych funkcji w liczniku z 1/2
fis? Jeżeli tak to,w jaki sposób. Moja audi to A4 b5 2000r. posiadam program diagnostyczny,polski VAG 4.9
 |
a o jakie "dodatkowe funkcje" Ci sie rozchodzi?
Witam. Chodzi mi o sprawdzenie świateł stop,oraz info o spalonej żarówce,czy to w ogóle
możliwe?
Witam. Chodzi mi o sprawdzenie świateł stop,oraz info o spalonej żarówce,czy to w ogóle
możliwe? |
Nie.
Tak myślałem,mam jeszcze jedno pytanie,dlaczego nie mogę połączyć się z modułem komfortu,ani z centralnym zamkiem,dodam iż posiadam w aucie fabryczny alarm.
| Tak myślałem,mam jeszcze jedno pytanie,dlaczego nie mogę połączyć się z modułem komfortu,ani z centralnym zamkiem,dodam iż posiadam w aucie fabryczny alarm. |
z modułem komfortu to się nie połaczysz, próbowałeś połaczys się z adresem 35?
Witam.Wszelkie próby będę przeprowadzał w sobotę,a możesz mi powiedzieć co znajdę pod tym kanałem 35? Przypomnę że będę używał polskiego vaga 4.9,chyba nie będzie problemów?
| Witam.Wszelkie próby będę przeprowadzał w sobotę,a możesz mi powiedzieć co znajdę pod tym kanałem 35? Przypomnę że będę używał polskiego vaga 4.9,chyba nie będzie problemów? |
To nie kanał a adres. 35 to centralny zamek.