Pozostałe tematy » problem z wyświetlaczem kopmutera pokładowego
Odpowiedz do tematu
 problem z wyświetlaczem kopmutera pokładowego
Witam panowie mam problem z wyświetlaczem komputera wyświetla mi się tylko temperatura zewnętrzna a powinno jeszcze spalanie chyba kupiłem moja audi z Niemiec i już tak było jak świeci słońce to pod temperaturą są widoczne daw paski o kolorze niebieskim ale podobno były tez wyświetlacze o samej temperaturze moja Audi jest 1.9 TDI 2000r.Proszę o pomoc

Postaw piwo autorowi tego posta
 Re: problem z wyświetlaczem kopmutera pokładowego
tomaszek2104 napisał/a:
Witam panowie mam problem z wyświetlaczem komputera wyświetla mi się tylko temperatura zewnętrzna a powinno jeszcze spalanie chyba kupiłem moja audi z Niemiec i już tak było jak świeci słońce to pod temperaturą są widoczne daw paski o kolorze niebieskim ale podobno były tez wyświetlacze o samej temperaturze moja Audi jest 1.9 TDI 2000r.Proszę o pomoc

Na końcu dźwigni wycieraczek powinieneś mieć przełącznik którym zmienia się funkcje wyświetlania. Jezeli go nie ma, to nie posiadasz pełnego FISa, a jedynie wyświetlanie temperatury lub komunikatów AC.
pzdr

Fis
Witam a na połwie fisa nie pokaze spalania ?? bo ja tez mam połowie fisa i pokazuje temp. zewnetrzna ale zastanawiałem sie gdyby wymienic włacznik wycieraczek na ten co ma guziczki do sterowania kompem i aktywowac to programem. moze by pokazywało czy sie strasznie myle :-D

Chyba się mylisz.... strasznie. ;-)

ehhhh kurcze szkoda mechanik mi nagadał ze da rade tak zrobić no ale jak znawcy audi mowia ze sie nie da to sie nie da ;-) pozostaje wymienić chyba zegary :-/ a jak juz do tego ma dojść ze bede chcial wymienić to dużo zachodu przy tym ??????

Kepke 84 napisał/a:
ehhhh kurcze szkoda mechanik mi nagadał ze da rade tak zrobić no ale jak znawcy audi mowia ze sie nie da to sie nie da ;-) pozostaje wymienić chyba zegary :-/ a jak juz do tego ma dojść ze bede chcial wymienić to dużo zachodu przy tym ??????

Dla większego znawcy wystarczy przepisać kompletne dane immobilizera, dla mniejszego zostaje metoda serwisowa. Ogólnie temat do zrealizowania.

Odpowiedz do tematu