Odpowiedz do tematu
Dokładnie tak tylko tyle że przesyłka tak czy tak zostaje u ciebie, i problem też zostaje bo sam to musisz rozwiązać. Nie kupować u tego półdurnia i tyle. Potrzebuje ktoś części do V-ki to śmiało pisać mam spory zapas do swojej ale zawsze można coś odstąpić
Komplet nowych w ASO około 250zł. Na razie są dostępne, ale nie wiadomo jak długo.
tylko w ASO
441823737D
441823738D
239,44 brutto po 5% upuście
Radziłbym odstąpić od użyczania konta dla takiego gościa jak OSTAL, zaoszczędzi to kłopotów
tym oto komentarzem podarowales koledze ostrzezenie
gdybys sprzedawal uczciwie nie byloby sprawy ani postow nie zadowolonych forumowiczow. nastepny post tego typu zaowocuje w zakaz pisania OBIECUJE ci to
Odpowiedz do tematu
jak gadałem z kurierem przez telefon to powiedział, że można oczywiście przy nim otworzyć przesyłkę, ale i tak najpierw trzeba za nią zapłacić a z nim sie wypisuje odpowiedni protokół
| papel napisał/a: |
| trzeba za nią zapłacić a z nim sie wypisuje odpowiedni protokół |
Dokładnie tak tylko tyle że przesyłka tak czy tak zostaje u ciebie, i problem też zostaje bo sam to musisz rozwiązać. Nie kupować u tego półdurnia i tyle. Potrzebuje ktoś części do V-ki to śmiało pisać mam spory zapas do swojej ale zawsze można coś odstąpić
U Ostala niestety z tymi paczkami tak jest
Udostępniłem mu konto na allegro Jakub1991 i wyszło tak jak z Pasiakiem niestety. ze swojego konta głównie kupowałem ale naklepał mi tam troche negatywów zablokowano mi konto pózniej mineło trochę czasu żeby to odkrecić wszystko. Naprawde przykro mi Panowie.
Udostępniłem mu konto na allegro Jakub1991 i wyszło tak jak z Pasiakiem niestety. ze swojego konta głównie kupowałem ale naklepał mi tam troche negatywów zablokowano mi konto pózniej mineło trochę czasu żeby to odkrecić wszystko. Naprawde przykro mi Panowie.
Ja powiem na temat Jacka tylko tyle. Przykro mi dla tych co ucierpieli z jego powodu bo nie tak powinno być, sam nie raz czekałem na przesyłkę nawet tygodniami.
Ja biorę wielką poprawkę na Jacka i żeby z nim handlować to trzeba go brać takiego jaki jest. Gdy mówi że wyśle mi towar to wole do niego podjechać bo tylko to mi daje pewność że otrzymam to co szukałem.
Innym nie pozostaje nic innego jak szukać drugiego dostawce części lub nie zamawiać poza zasadami allegro i w razie niezgodności zasypywać negatywami lub szukać luk prawnych.
oczywiście zachęcam do opisywania doświadczeń w tym temacie by zapobiegać przykrych doświadczeń z wiązanych z V'kami i nie tylko.
Ja biorę wielką poprawkę na Jacka i żeby z nim handlować to trzeba go brać takiego jaki jest. Gdy mówi że wyśle mi towar to wole do niego podjechać bo tylko to mi daje pewność że otrzymam to co szukałem.
Innym nie pozostaje nic innego jak szukać drugiego dostawce części lub nie zamawiać poza zasadami allegro i w razie niezgodności zasypywać negatywami lub szukać luk prawnych.
oczywiście zachęcam do opisywania doświadczeń w tym temacie by zapobiegać przykrych doświadczeń z wiązanych z V'kami i nie tylko.
mi osobiście jest bardzo za niego wstyd. Kreci bardzo. Może w sprawie jak coś to o pewne elementy ja bede pytął gdy będą potrzebne. Jestem tam codziennie od rana do wieczora. Jakub miał możliwość mnie poznać ale pewnie nie pamięta.
No to np ja potrzebuje uszczelek lamp tych przy błotnikach. Masz możliwość dostać je?
| kopkoi napisał/a: |
| No to np ja potrzebuje uszczelek lamp tych przy błotnikach. Masz możliwość dostać je? |
Komplet nowych w ASO około 250zł. Na razie są dostępne, ale nie wiadomo jak długo.
| kopkoi napisał/a: |
| No to np ja potrzebuje uszczelek lamp tych przy błotnikach. Masz możliwość dostać je? |
tylko w ASO
441823737D
441823738D
239,44 brutto po 5% upuście
są na półce widziałem. nie wiem ile za nie chce. Ale są nowe napewno z używek nie ma. Jak trzeba to się dowiem.
Dzięki chłopaki. Kuba do ciebie Michał podjedzie i pogada na ich temat.
Wracając do Jacka, najlepiej do niego jechać osobiście,(nie każdy jest z Łodzi, rozumiem to) wtedy widzi się co ma. Sianem się wtedy nie wykręci. Ja od czasu do czasu korzystam z jego usług, ale towar odbieram osobiście. Nawet jeśli jest coś nie tak z daną częścią, to zamienia lub oddaje kasę (wiem niemożliwe) Jeszcze jedna informacja, zajmuje się również częściami do A6 C4, Jaguarem, oraz innymi mniej znanymi markami. Uprzedzam, żeby się na niego nie naciąć.
Drodzy Panowie przedsawie sie jako MinnesotaVikings gdyz to z mojego kata sprzedawana sa wszystkie czesci, jedna rad nie pasuje? DO WIDZENIA!
[ Dodano: Czw 02 Sie, 2012 20:01 ]
mlody89 to nie minnesotavikings pozdrawiam
[ Dodano: Czw 02 Sie, 2012 20:01 ]
mlody89 to nie minnesotavikings pozdrawiam
| Mlody89 napisał/a: |
| Drodzy Panowie przedsawie sie jako MinnesotaVikings gdyz to z mojego kata sprzedawana sa wszystkie czesci, jedna rad nie pasuje? DO WIDZENIA! |
Radziłbym odstąpić od użyczania konta dla takiego gościa jak OSTAL, zaoszczędzi to kłopotów
Hej. Potrzebuję kupić zaciski hamulcowe z A8 d2 po lift pod tarcze 323mm. Ma ktoś może kompletne na sprzedaż? Lub może polecić kogoś kto czymś takim handluje? Mam mało czasu na szukanie (siedzę w pracy po min. 14h ostatnio) a we wrześniu muszę mieć auto na nowych hamulcach.
Jakby ktoś coś miał to napiszcie na PW lub tel 503369298
Pozdrawiam
P.S.
nie spinaj się chłopaku. nie ma sensu. Ja byłem bardzo ostrożny przy zakupie, ale koniec końców wszystko było pozytywnie z resztą taki też masz ode mnie komentarz. Jeśli z twojego konta będziecie sprzedawać uczciwie i rzetelnie będą wysyłane paczki to opinia ludzi się zmieni.
Jakby ktoś coś miał to napiszcie na PW lub tel 503369298
Pozdrawiam
P.S.
| Drodzy Panowie przedsawie sie jako MinnesotaVikings gdyz to z mojego kata sprzedawana sa wszystkie czesci, jedna rad nie pasuje? DO WIDZENIA! |
nie spinaj się chłopaku. nie ma sensu. Ja byłem bardzo ostrożny przy zakupie, ale koniec końców wszystko było pozytywnie z resztą taki też masz ode mnie komentarz. Jeśli z twojego konta będziecie sprzedawać uczciwie i rzetelnie będą wysyłane paczki to opinia ludzi się zmieni.
| Drodzy Panowie przedsawie sie jako MinnesotaVikings gdyz to z mojego kata sprzedawana sa wszystkie czesci, jedna rad nie pasuje? DO WIDZENIA!
|
Odpowiedz do tematu