A6 C5 Elektrycznie składane lusterka (montaż fabryczny)
Witam. Mam zamiar od podstaw wsadzić i podlączyć elektrycznie składane lusterka w moim A6 C5 2001r.
Wiem, że potrzeba kupić (lusterka 2szt,przycisk regulacji z opcją składania,2przekaźniki 361 i wiązka.) Czy jest ktoś w stanie mi trochę powiedzieć o tym co i jak podłączyć ?
Temat powstał by wspólnie dołożyć bajer do a6.
Dzięki i pozdrawiam
z ta opcja zglos sie do pasiaka z tego co pamientam dokladal do swoiej niuni to ci wytlumaczy co i jak
Re: A6 C5 Elektrycznie składane lusterka (montaż fabryczny)
| krisuumax napisał/a: |
Witam. Mam zamiar od podstaw wsadzić i podlączyć elektrycznie składane lusterka w moim A6 C5 2001r.
Wiem, że potrzeba kupić (lusterka 2szt,przycisk regulacji z opcją składania,2przekaźniki 361 i wiązka.) Czy jest ktoś w stanie mi trochę powiedzieć o tym co i jak podłączyć ?
Temat powstał by wspólnie dołożyć bajer do a6.
Dzięki i pozdrawiam |
nie za bardzo rozumiem czego nie wiesz, mając instalację, przekaźniki przełącznik i lusterka łączysz to ze sobą...,żeby zrobić to "fabrycznie" trzeba zrzucić konsolę
Rozumiem,ze każdy tak jak Ty wie co i jak ze sobą połączyć, większość niestety nie wie, dlatego powstał ten temat. Mając wiązkę oryginalna to ok, ale jak chce sam ją stworzyć to skąd mam wiedzieć jaki kabel z pinem w kostce

jeżeli wiesz to powiedz

dzieki
Tu masz schematy podłączenia lusterek i przekaźnika

| krisuumax napisał/a: |
Rozumiem,ze każdy tak jak Ty wie co i jak ze sobą połączyć, większość niestety nie wie, dlatego powstał ten temat. Mając wiązkę oryginalna to ok, ale jak chce sam ją stworzyć to skąd mam wiedzieć jaki kabel z pinem w kostce jeżeli wiesz to powiedz dzieki |
nie pisałeś ,że sam chcesz stworzyć wiązkę! Z twojego postu wynikało,że będziesz chciał kupić gotowca, więc następnym razem proszę wyrażać się jaśniej i bez wstrzyków....
Prawdopodobnie w ten weekend jadę kupić cały komplet składanych, dodatkowo z modułem pamięci i wiązkami ORI. Demontuję samodzielnie. Musisz zwrócić uwagę na przełącznik lusterek bo były aż 4 typy - składanie i nie, z pamięciami i bez. 2 x 2 = 4różne. Mają inaczej piny wyprowadzone. Jak będę miał ORI wiązkę to zrobię fotki.