Skrzynie automatyczne » [A6 2,4 V6 98']Problemy skrzyni aut. po zamontowaniu LPG
Odpowiedz do tematu
 [A6 2,4 V6 98']Problemy skrzyni aut. po zamontowaniu LPG

MAM PEWIEN PROBLEM , PONIEWAZ PO ZALOZENIU GAZU W AUDI A6 2,4 TIP TRONIC (AUTOMAT) , POJAWIL SIE PROBLEM ZE SKRZYNIA BIEGOW , CHODZI TYLKO NA 2 AWARYJNYCH BIEGACH , PROBLEM POJAIL SIE ZARAZ PO WYJECHANIU Z WARSZTATU GDZIE ZAMONTOWALI GAZ , WYMIENILEM SKRZYNIE JEDNAK PROBLEM NIE ZNIKNA PONIEWAZ DZIEJE SIE TAK SAMO , MACIE MOZE JAKIES POMYSLY CO MOZE BYC NIETAK ? PROSZE O POMOC IZ NIEWIEM CO JUZ MAM ROBIC (KAZDY MECHANIK MOWI MI CO INNEGO ) Z GORY DZIEKI !

Postaw piwo autorowi tego posta
 Re: Problemy z automat. skrzynia po zamontowaniu LPG
lordshaman69 napisał/a:

MAM PEWIEN PROBLEM , PONIEWAZ PO ZALOZENIU GAZU W AUDI A6 2,4 TIP TRONIC (AUTOMAT) , POJAWIL SIE PROBLEM ZE SKRZYNIA BIEGOW , CHODZI TYLKO NA 2 AWARYJNYCH BIEGACH , PROBLEM POJAIL SIE ZARAZ PO WYJECHANIU Z WARSZTATU GDZIE ZAMONTOWALI GAZ , WYMIENILEM SKRZYNIE JEDNAK PROBLEM NIE ZNIKNA PONIEWAZ DZIEJE SIE TAK SAMO , MACIE MOZE JAKIES POMYSLY CO MOZE BYC NIETAK ? PROSZE O POMOC IZ NIEWIEM CO JUZ MAM ROBIC (KAZDY MECHANIK MOWI MI CO INNEGO ) Z GORY DZIEKI !
siemka, a czy auto było podłlczane pod komputer? I dlaczego skrzynia była wymieiana? No i jak tam wyglada sprawa wymiany ATF? Nie musisz pisac duzymi literami bo doskonale widzimy, ponadto zapraszamy do działu przywitań

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu