|
[A4 B7] Problem z czujnikiem pasów kierowcy |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Nie 29 Maj, 2016 22:20 [A4 B7] Problem z czujnikiem pasów kierowcy
|
|
|
Witam,
Od jakiegoś czasu mam problem z czujnikiem pasów tzn. mimo, że mam zapięte pasy czujnik czasem się odzywa i piszczy. Jak poruszam klamrą przy zapięciu przestaje na jakiś czas i znowu potrafi się odezwać np. po 20 minutach. Pewnie kwestia jakiegoś czujnika czy ktoś wie co trzeba przeczyścić, być może wymienić ? Jeśi nie to jak wyłączyć to VAGiem ? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 30 Maj, 2016 19:43
|
|
|
Prawdopodobnie przerwane przewody przy klamrze pasa. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2016 12:35
|
|
|
Da się to jakoś rozkręcić, polutować ? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2016 14:55
|
|
|
Da się. Musisz wykręcić fotel. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2016 08:30
|
|
|
Hm nie wiem kiedy znajdę na to czas. Da się to wyłączyć VAGiem aby nie piszczało, że mam nie zapięte pasy ? Jeśli tak jak to zrobić ? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2016 09:20
|
|
|
Zmień kodowanie zegarów. Przedostatnie miejsce kodu ustaw na 0. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Pozostałe tematy |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.88, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |