po kupnie samochodu, zauważyłem dodatkowy mały głośnik zamontowany pod schowkiem po stronie pasażera, który wygląda jak dodatkowy głośnik do CB. Jako że byłem dziś na etapie zakładania CB, pomyślałem o wykorzystaniu go z powrotem do tego celu. wymacałem kabel, który jak mi się wydawało był tylko schowany pod schowkiem, pociągnąłem i nic. zablokowany gdzieś- myślę. po odkręceniu i wyjęciu schowka, okazało się że jest tego kabla trochę, no i gdzieś dalej idzie w konsolę środkową, po pociągnięciu i pogrzebaniu po omacku, okazało się ze jest gdzieś podłączony, pociągnąłem za owo urządzenie i moim oczom ukazało się TO COŚ... tylko właśnie co to jest? małe pudełeczko, dlugości około dwóch paczek zapałek, do niego podłączony jest owy głośnik, a oprócz niego, jest jeszcze cieniutki, miękki kabelek, podłączony za pomocą mini-jacka mono, którego drugiego końca nie znalazłem, bo idzie gdzieś w kierunku radia, oraz jeszcze jeden płaski kabel, zakończony końcówkami RJ-45(internetowe), który jednym końcem jest wpięty do owego urządenia, a drugi swobodnie był za schowkiem. całe urządzenie jest podłączone jakąś wiązką(chyba, bo dosyc grube toto), która tak samo jak ten cieniutki kabelek leci gdzieś w okolice radia, ale czy jest właśnie tam wpięta nie mam pojęcia, bo nie dałem rady wcisnąć tam dalej łapy. całość uwidaczniam na zdjęciach, proszę o podpowiedź, co to może być, po co i dlaczego
ps. wydaje mi się, że nie jest to oryginalny dodatek do samochodu, po pierwsze, z powodu tego głośnika, a po drugie, urządzenie oklejone jest taśmą izolacyjną(szkotem)