Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
problem z wyświetlaczem kopmutera pokładowego
Re: problem z wyświetlaczem kopmutera pokładowego
Na końcu dźwigni wycieraczek powinieneś mieć przełącznik którym zmienia się funkcje wyświetlania. Jezeli go nie ma, to nie posiadasz pełnego FISa, a jedynie wyświetlanie temperatury lub komunikatów AC.
pzdr
Fis
Dla większego znawcy wystarczy przepisać kompletne dane immobilizera, dla mniejszego zostaje metoda serwisowa. Ogólnie temat do zrealizowania.
Witam panowie mam problem z wyświetlaczem komputera wyświetla mi się tylko temperatura zewnętrzna a powinno jeszcze spalanie chyba kupiłem moja audi z Niemiec i już tak było jak świeci słońce to pod temperaturą są widoczne daw paski o kolorze niebieskim ale podobno były tez wyświetlacze o samej temperaturze moja Audi jest 1.9 TDI 2000r.Proszę o pomoc
| tomaszek2104 napisał/a: |
| Witam panowie mam problem z wyświetlaczem komputera wyświetla mi się tylko temperatura zewnętrzna a powinno jeszcze spalanie chyba kupiłem moja audi z Niemiec i już tak było jak świeci słońce to pod temperaturą są widoczne daw paski o kolorze niebieskim ale podobno były tez wyświetlacze o samej temperaturze moja Audi jest 1.9 TDI 2000r.Proszę o pomoc |
Na końcu dźwigni wycieraczek powinieneś mieć przełącznik którym zmienia się funkcje wyświetlania. Jezeli go nie ma, to nie posiadasz pełnego FISa, a jedynie wyświetlanie temperatury lub komunikatów AC.
pzdr
Witam a na połwie fisa nie pokaze spalania ?? bo ja tez mam połowie fisa i pokazuje temp. zewnetrzna ale zastanawiałem sie gdyby wymienic włacznik wycieraczek na ten co ma guziczki do sterowania kompem i aktywowac to programem. moze by pokazywało czy sie strasznie myle
Chyba się mylisz.... strasznie.
ehhhh kurcze szkoda mechanik mi nagadał ze da rade tak zrobić no ale jak znawcy audi mowia ze sie nie da to sie nie da
pozostaje wymienić chyba zegary
a jak juz do tego ma dojść ze bede chcial wymienić to dużo zachodu przy tym ??????
| Kepke 84 napisał/a: |
| ehhhh kurcze szkoda mechanik mi nagadał ze da rade tak zrobić no ale jak znawcy audi mowia ze sie nie da to sie nie da |
Dla większego znawcy wystarczy przepisać kompletne dane immobilizera, dla mniejszego zostaje metoda serwisowa. Ogólnie temat do zrealizowania.
Odpowiedz do tematu