nie mogę ustawić godziny oraz daty na liczniku lewym pokrętłem ,prawa strona działa włacza test płynów itp i jeszcze co zauwarzyłem zabrakło mi paliwa podczas jazdy wskanik pokazywał na pierwszej białej kresce a juz nie było paliwa kontrolka rezerwy zapala wczesniej czy jest tez uszkodzony pływak w zbiorniku czy tez licznik.
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
uszkodzony liczni czy ten typ tak ma
Re: uszkodzony liczni czy ten typ tak ma
ten typ na pewno tak nie ma, aby sie upewnic,ze zegary sa ok pasowało by zrobić test elementów wykonawczych VAGiem
da się
a tak bardziej rzeczowo?
dokładnie było zapieczone w tym miejscu...
w dalszym ciagu nie wiem, czy masz jakąś usterke, czy tylko piszesz jak ją usunąłeś...
czy mam uszkodzony licznik
nie mogę ustawić godziny oraz daty na liczniku lewym pokrętłem ,prawa strona działa włacza test płynów itp i jeszcze co zauwarzyłem zabrakło mi paliwa podczas jazdy wskanik pokazywał na pierwszej białej kresce a juz nie było paliwa kontrolka rezerwy zapala wczesniej czy jest tez uszkodzony pływak w zbiorniku czy tez licznik.
nie mogę ustawić godziny oraz daty na liczniku lewym pokrętłem ,prawa strona działa włacza test płynów itp i jeszcze co zauwarzyłem zabrakło mi paliwa podczas jazdy wskanik pokazywał na pierwszej białej kresce a juz nie było paliwa kontrolka rezerwy zapala wczesniej czy jest tez uszkodzony pływak w zbiorniku czy tez licznik.| gomesz napisał/a: |
czy mam uszkodzony licznik nie mogę ustawić godziny oraz daty na liczniku lewym pokrętłem ,prawa strona działa włacza test płynów itp i jeszcze co zauwarzyłem zabrakło mi paliwa podczas jazdy wskanik pokazywał na pierwszej białej kresce a juz nie było paliwa kontrolka rezerwy zapala wczesniej czy jest tez uszkodzony pływak w zbiorniku czy tez licznik. |
a programem vcds da się zobaczyć czy jest uszkodzony licznik
itroche zjade z tematu podłaczałem ostatnio pod kompa i był bąd egr i faktycznie podczas jazdy brak mocy po wyłączeniu zapłonu i ponownym włączeniu jest ok , drugi raz tak mi zrobiło,wcześniej miałem audi A4 1,9tdi 2002r i była tam zabrudzona turbina a dokładnie taki czpien który cięzko popychał zawór rozebrałem oczysciłem wypryskałem vd i było ok.
itroche zjade z tematu podłaczałem ostatnio pod kompa i był bąd egr i faktycznie podczas jazdy brak mocy po wyłączeniu zapłonu i ponownym włączeniu jest ok , drugi raz tak mi zrobiło,wcześniej miałem audi A4 1,9tdi 2002r i była tam zabrudzona turbina a dokładnie taki czpien który cięzko popychał zawór rozebrałem oczysciłem wypryskałem vd i było ok.| gomesz napisał/a: |
| a programem vcds da się zobaczyć czy jest uszkodzony licznik |
| gomesz napisał/a: |
| itroche zjade z tematu podłaczałem ostatnio pod kompa i był bąd egr i faktycznie podczas jazdy brak mocy po wyłączeniu zapłonu i ponownym włączeniu jest ok , drugi raz tak mi zrobiło,wcześniej miałem audi A4 1,9tdi 2002r i była tam zabrudzona turbina a dokładnie taki czpien który cięzko popychał zawór rozebrałem oczysciłem wypryskałem vd i było ok. |

| gomesz napisał/a: |
:arrow: dokładnie było zapieczone w tym miejscu...
![]() |
tę usterke miałem w audi a4 1,9tdi i teraz mam podobny przypadek w audi a3 jak zrobie 20km po prostej ulicy wyłacza mi się turbina i auto jest strasznie zamulone po rozłączeniu zapłonu i ponownym włączenu wszystko wraca do normy jednak tylko na jakiś czas, podepne auto pod kompa i dam znać jakie pokazuje błędy,usterke chcę usunąć z audi a3 tylko nie wiem gdzie jej szukać
Odpowiedz do tematu