Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
audi 100 c3 na v8
Mam półtora Vki na części. Wszystko prócz lamp przednich - te zostawiam sobie.
witam. Mam pytanie. Czy pasuje bez przerobek caly pakiet stylistyczny od audi v8 d11 do cygaro tj. zderzak przod/tyl, lampy przod , pas przedni , blotniki przod , drzwi tyl i reperaturki tylnych nadkoli (to wiem ze trzeba spawac). Robil to ktos ? Bo wnetrze udalo mi sie przerobic na to po lifcie i teraz chcialbym z zewnatrz zmienic. pzdr
Pasuje prawie wszystko. Różnica jest tylko w detalach takich jak np listwa tylnego zderzaka która w przypadku V8 przykręcana jest do karoserii a nie do zderzaka jak w Audi 100 C3. Z przodem nie będzie problemów jeżeli wymienisz wszystko łącznie z pasem przednim i chłodnicami.
Wpisz w goglach tagi Audi V8 Avant zobaczysz że już ktoś to przed tobą robił. Podoba mi się projekt niebieskiej 200ki z silnikiem 2,2T.
Wpisz w goglach tagi Audi V8 Avant zobaczysz że już ktoś to przed tobą robił. Podoba mi się projekt niebieskiej 200ki z silnikiem 2,2T.
A czy jak zamontuje przód od V8 to nie mogę zostawić chłodnicy od R5 na boku?
Tak też można.
A ma może ktoś z forumowiczów graty do Audi v8 na przekładki?
| mateo9821 napisał/a: |
| A ma może ktoś z forumowiczów graty do Audi v8 na przekładki? |
Mam półtora Vki na części. Wszystko prócz lamp przednich - te zostawiam sobie.
Ok. Odezwę się wieczorem na pw a skąd kolega? Ja mazowieckie, daleko musiałbym jechać? A nie wiecie może czy stacyjka pasuje od audi 100 c3 przed liftem do polift? Bo włożyłem deskę od polift i stacyjka ostro wystaje
Stacyjka będzie wystawać, bo jest inna (trochę dłuższa). Ja jestem z dolnośląskiego - kawał drogi.
Siema a czy stacyjka od polift wejdzie do kolumny kierownczej przedlift bo zamowilem juz a nie wiem czy pasuje
Dlaczego ma nie wejść?
pasuje bo juz siedzi. Ale gdzies na jakims forum opisane jest ze trzeba obudowe pionu kolumny zmieniac otoz NIE TRZEBA. Pzdr
Odpowiedz do tematu