Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Radio Gamma Audi s6 c4
Re: Radio Gamma Audi s6 c4
w takim razie to nie elektronik a jakis pseudo fachowiec. Masz dwie opcje, jechac do serwisu Audi ,lub do prawdziwego elektronika.pozdr
Re: Radio Gamma Audi s6 c4
Może nie pseudo, a ktoś kto nie ma odpowiedniego sprzętu. Radia GAMMA nie jest tak łatwo odczytać bez odpowiedniego sprzętu pod warunkiem że chodzi o model Grundig. Dobrze, że po próbie odczytu nie wyświetla Err.
Jak będziesz kiedyś przejazdem na Dolnym Śląsku, to zapraszam.
Taniej jednak wyjdzie gdzieś w Twojej okolicy. Powiedz miejscowemu elektronikowi aby zainwestował w dobry programator nawet chińską podróbkę - obecnie nie są drogie 500zł. Czas odkodowania 5min.
A spytaj się go jaki ma programator do procesorów Motorola. I wszystko jasne.
Panowie pomocy. W mojej Esce mam zablokowane radio (Gamma). Auto kupiłem już z zablokowanym radiem. Nie mam kodu. Ma ktoś może pomysł jak odczytać kod,ewentualnie poleci mi jakiegoś fachowca. Byłem z radiem u miejscowego elektronika ale po sprawdzeniu oświadczył że "kod jest gdzieś głebiej i nie jest w stanie go odczytać"
| AUDIFAN napisał/a: |
| Panowie pomocy. W mojej Esce mam zablokowane radio (Gamma). Auto kupiłem już z zablokowanym radiem. Nie mam kodu. Ma ktoś może pomysł jak odczytać kod,ewentualnie poleci mi jakiegoś fachowca. Byłem z radiem u miejscowego elektronika ale po sprawdzeniu oświadczył że "kod jest gdzieś głebiej i nie jest w stanie go odczytać" |
| Pasiak napisał/a: |
| w takim razie to nie elektronik a jakis pseudo fachowiec |
Może nie pseudo, a ktoś kto nie ma odpowiedniego sprzętu. Radia GAMMA nie jest tak łatwo odczytać bez odpowiedniego sprzętu pod warunkiem że chodzi o model Grundig. Dobrze, że po próbie odczytu nie wyświetla Err.
Radio marki Blaupunkt. Ma ktoś z Was namiary na fachowca, który mógłby odkodować radio? Dzięki za zainteresowanie tematem.
| Radio marki Blaupunkt. Ma ktoś z Was namiary na fachowca, który mógłby odkodować radio? Dzięki za zainteresowanie tematem. |
Jak będziesz kiedyś przejazdem na Dolnym Śląsku, to zapraszam.
Problem w tym że ja nie znam nikogo ktodałby radę. Pytałem "najlepszgo" speca w mieście wiecie już z jakim efektem.
Może taniej będzie kupic radyjo i szybciej...
To Bose gamma?
To Bose gamma?
| Problem w tym że ja nie znam nikogo ktodałby radę. Pytałem "najlepszgo" speca w mieście wiecie już z jakim efektem. |
A spytaj się go jaki ma programator do procesorów Motorola. I wszystko jasne.
no własnie okazało się że nie ma wcale
Każdy profesjonalny warsztat inwestuje w narzędzie i wiedzę.
Odpowiedz do tematu