Pozostałe tematy » Radio Gamma Audi s6 c4
Odpowiedz do tematu
 Radio Gamma Audi s6 c4
Panowie pomocy. W mojej Esce mam zablokowane radio (Gamma). Auto kupiłem już z zablokowanym radiem. Nie mam kodu. Ma ktoś może pomysł jak odczytać kod,ewentualnie poleci mi jakiegoś fachowca. Byłem z radiem u miejscowego elektronika ale po sprawdzeniu oświadczył że "kod jest gdzieś głebiej i nie jest w stanie go odczytać"

Postaw piwo autorowi tego posta
 Re: Radio Gamma Audi s6 c4
AUDIFAN napisał/a:
Panowie pomocy. W mojej Esce mam zablokowane radio (Gamma). Auto kupiłem już z zablokowanym radiem. Nie mam kodu. Ma ktoś może pomysł jak odczytać kod,ewentualnie poleci mi jakiegoś fachowca. Byłem z radiem u miejscowego elektronika ale po sprawdzeniu oświadczył że "kod jest gdzieś głebiej i nie jest w stanie go odczytać"
w takim razie to nie elektronik a jakis pseudo fachowiec. Masz dwie opcje, jechac do serwisu Audi ,lub do prawdziwego elektronika.pozdr

Re: Radio Gamma Audi s6 c4
Pasiak napisał/a:
w takim razie to nie elektronik a jakis pseudo fachowiec

Może nie pseudo, a ktoś kto nie ma odpowiedniego sprzętu. Radia GAMMA nie jest tak łatwo odczytać bez odpowiedniego sprzętu pod warunkiem że chodzi o model Grundig. Dobrze, że po próbie odczytu nie wyświetla Err. :mrgreen:

Radio marki Blaupunkt. Ma ktoś z Was namiary na fachowca, który mógłby odkodować radio? Dzięki za zainteresowanie tematem.

AUDIFAN napisał/a:
Radio marki Blaupunkt. Ma ktoś z Was namiary na fachowca, który mógłby odkodować radio? Dzięki za zainteresowanie tematem.

Jak będziesz kiedyś przejazdem na Dolnym Śląsku, to zapraszam. ;-) Taniej jednak wyjdzie gdzieś w Twojej okolicy. Powiedz miejscowemu elektronikowi aby zainwestował w dobry programator nawet chińską podróbkę - obecnie nie są drogie 500zł. Czas odkodowania 5min.

Problem w tym że ja nie znam nikogo ktodałby radę. Pytałem "najlepszgo" speca w mieście wiecie już z jakim efektem.

Może taniej będzie kupic radyjo i szybciej... :roll:

To Bose gamma?

AUDIFAN napisał/a:
Problem w tym że ja nie znam nikogo ktodałby radę. Pytałem "najlepszgo" speca w mieście wiecie już z jakim efektem.

A spytaj się go jaki ma programator do procesorów Motorola. I wszystko jasne.

no własnie okazało się że nie ma wcale :-)

Każdy profesjonalny warsztat inwestuje w narzędzie i wiedzę.

Odpowiedz do tematu